Enquête ‘loopbaanbrekend’ onderzoek: deelnemers gezocht

31 maart 2016

Hoe zorgt u voor een loopbaanbeleid dat werkt? En wat zijn de trends en evoluties op dat vlak? Help ons op die vragen een antwoord te formuleren door deel te nemen aan de tweede editie van het ‘loopbaanbrekend’ onderzoek van SD Worx en Antwerp Management School (AMS). In ruil krijgt u als eerste toegang tot onderzoeksresultaten en benchmarks.

Deze bevraging is een verderzetting van het ‘loopbaanbrekend’ onderzoek dat SD Worx samen met AMS voerde vijf jaar geleden. Met maar liefst 789 organisaties die deelnamen, was de eerste editie meteen een groot succes. Dankzij uw deelname kunnen we ook dit jaar een fantastisch resultaat bekomen.

 

Wat kunt u verwachten?

Met het onderzoek willen we een realistisch beeld schetsen van wat organisaties doen op het vlak van loopbanen. Daarvoor bekijken we bijvoorbeeld hoe het loopbaanbeleid in België is geëvolueerd. Ook richten we onze blik op de toekomst en brengen we trends en evoluties in kaart. Tot slot willen we nagaan wat echt werkt, zodat we tot reële inzichten komen voor uw organisatie.

 

Wat krijgt u in ruil?

Als deelnemer geniet u van enkele mooie voordelen. Niet alleen krijgt u de mogelijkheid om een onderzoeksrapport te ontvangen met cijfers en conclusies. U kunt bovendien uw eigen data online benchmarken en krijgt de kans om op de eerste rij te zitten bij studiemomenten en fora. Kunnen we ook op uw deelname rekenen?

Neem deel aan het ‘loopbaanbrekend’ onderzoek