SD Worx wint categorie ‘Sociaal Secretariaat’ tijdens Fit for the Future Awards 2016

24 juni 2016

Antwerpen, 24 juni 2016. Tijdens de uitreiking van de ‘Fit for the Future Awards 2016’ werd SD Worx verkozen tot beste sociaal secretariaat. Deze awards worden uitgereikt door de stichting ‘Forum For the Future’, die professionele boekhouders en fiscalisten en hun belangenverenigingen verzamelt. Vierduizend deelnemers aan de zevende editie van het jaarlijkse congres konden stemmen voor een product of dienst in twaalf verschillende categorieën.

‘Forum For the Future’ werd opgericht door de beroepsverenigingen van de accountants en belastingsconsulenten (IAB), erkende boekhouders en fiscalisten (BEBF) en de bedrijfsrevisoren (IBR). Tijdens hun jaarlijks congres verzamelen ze professionals uit de sector van de economische beroepen en iedereen die actief is in boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën.

SD Worx won de categorie ‘Sociaal Secretariaat’ omdat het zijn diensten aanpast aan de groeistrategie van de klant, complementaire diensten aanbiedt en innovatieve technologieën gebruikt.

Eric Janssens, directeur KMO bij SD Worx: “We zijn erg opgetogen met deze award: accountants en boekhouders hebben ons tot beste sociaal secretariaatspartner verkozen. Net die groep is een heel belangrijke partner voor ons en van groot belang in onze KMO-groeistrategie. Door continu in te spelen op nieuwe technologieën en rekening te houden met de veranderingen in de sector, slagen wij erin om onze klanten echt Fit for the Future te maken, volgens de wensen van de klant.”