SD Worx en Kluwer Opleidingen slaan handen in elkaar voor opleidingen

13 september 2016

Antwerpen, 13 september 2016 – SD Worx Learning en Kluwer Opleidingen, het opleidingsaanbod van Wolters Kluwer in België, bieden voortaan een aantal opleidingen samen aan. Met dit partnership kunnen de klanten van beide marktleiders genieten van een sterker aanbod aan HR-opleidingen.

SD Worx neemt een aantal relevante opleidingen van Kluwer Opleidingen op in zijn catalogus, waaronder bijvoorbeeld ‘Projectmanagement van A tot Z’ of ‘Excel voor HR managers’. Kluwer Opleidingen biedt dan weer enkele gespecialiseerde trainingen van SD Worx aan, zoals ‘HR Analytics’ of ‘Verzuim’.

“Onze trainers zijn gespecialiseerd in een niche-aanbod: payroll, sociaaljuridische materie en specifieke HR-thema’s. Kluwer Opleidingen biedt met zijn grote groep aan trainers een veel breder assortiment aan. Een aantal van die opleidingen zijn ook voor onze doelgroep, de HR-specialisten, interessant. Die complementariteit levert onze klanten alleen maar voordelen op”, aldus Sige Mariën, Director Consulting bij SD Worx.

“Ook voor ons is dat de belangrijkste drijfveer voor dit partnership: het aanbod aan onze klanten versterken door onze expertise samen te brengen”, zegt Johan De Meyer, directeur van Kluwer Opleidingen. “We starten dit najaar met een 10-tal gezamenlijke opleidingen maar geloven dat we onze samenwerking verder kunnen uitbreiden.”

SD Worx Learning behaalde vorig jaar nog de HR Excellence Award voor Learning, een award die ook Kluwer Opleidingen al een aantal keren won.

 

Meer informatie?

Pieter Goetgebuer, Persverantwoordelijke SD Worx

T +32 (0)3 201 76 68 / M +32 (0)497 45 36 73

Pieter.goetgebuer@sdworx.com

 

Elke Colpaert, Communications Manager Wolters Kluwer

T +32 (0) 15 36 17 48 / M +32 (0)479 91 07 47

Elke.colpaert@wolterskluwer.com