SD Worx verwelkomt Ceridian bij de Payroll Services Alliance

10 augustus 2015

Ceridian, een wereldwijde HR-speler, treedt toe tot de Payroll Services Alliance, een strategisch netwerk van payrollexperten. De Payroll Services Alliance werd in 2010 opgericht door SD Worx en Aditro. Toonaangevende spelers bundelen er hun krachten om over landsgrenzen heen een consistente dienstverlening aan te bieden. Met Ceridian erbij doet de alliantie haar intrede op de Amerikaanse en Canadese markt.

Dankzij deze samenwerking heeft de Payroll Services Alliance nu wereldwijd 120.000 klanten met ruim 30 miljoen werknemers. Het partnership ondersteunt bovendien de Dayforce HCM-technologie van Ceridian, waaronder ook Dayforce ConnectedPay. Dayforce ConnectedPay biedt internationale bedrijven een eenvoudige oplossing voor het beheer van hun loonadministratie. De combinatie van Dayforce met lokale, landspecifieke services biedt bedrijven de mogelijkheid om hun internationale HR- en loongegevens binnen één applicatie te verwerken, terwijl ze op een sterke lokale ondersteuning kunnen rekenen. Het partnership met Ceridian past zo perfect in de strategie van de Payroll Services Alliance: Think global, act local.

“We geloven sterk in partnerships als stuwende kracht voor verdere groei,” aldus Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group. “Door strategisch en operationeel samen te werken binnen de Payroll Services Alliance, garanderen we onze klanten de beste dienstverlening over de grenzen heen. Met Ceridian erbij breiden we die nu uit van Europa tot de VS en Canada.”

“We zijn zeer blij dat we deel uitmaken van de Payroll Services Alliance,” aldus Aaron Hurst, Vice President Global Solutions bij Ceridian. “Dit is een natuurlijke manier om ons payrollnetwerk uit te breiden. Met de combinatie van Dayforce en de lokale services bieden we onze klanten de best mogelijke oplossingen aan. We kijken uit naar onze samenwerking met SD Worx en alle leden van de Payroll Services Alliance, die allemaal toonaangevende payroll- en HR-providers in hun regio zijn.”

Bekijk hieronder de reportage van Kanaal Z

Bron: http://kanaalz.knack.be