SD Worx versterkt positie in Nederland en bundelt krachten met CTB Personele Systemen

14 april 2015

Brussel, 14 april 2015 – In Nederland bundelen HR-dienstverlener SD Worx en softwarespecialist CTB Personele Systemen hun krachten in een joint venture. Voortaan benaderen ze gezamenlijk de markt onder de naam SD Worx. Met deze joint venture verstevigt SD Worx zijn positie als full-service aanbieder van payroll en HR in Nederland en Europa. Door de samenwerking groeit de omzet van SD Worx in Nederland van 5,8 naar meer dan 12 miljoen euro. Het aantal medewerkers verdubbelt tot 125 collega’s. Zij bedienen voortaan meer dan 2.000 klanten en berekenen maandelijks 135.000 lonen in Nederland. SD Worx Group, actief in 28 Europese landen, is meerderheidsaandeelhouder van deze joint venture.

Uniek aanbod in Nederland

bleom SD Worx biedt nu in Nederland een geïntegreerd aanbod van payroll, HR en Tax & Legal aan. In Nederland is deze aanpak en positionering uniek op de markt. Mark Bloem, CEO van SD Worx in Nederland, licht deze joint venture verder toe: “Door de krachtenbundeling met CTB Personele Systemen kunnen onze klanten meer dan ooit rekenen op innovatieve systemen én dienstverlening. We werken al bijna vijftien jaar samen met CTB en hebben bijgevolg een sterke basis om samen verder te gaan. SD Worx verwerft hiermee tevens een prominente positie in de bouw- en aanverwante sectoren.”

“Samen blijven we voor onze klanten investeren in state-of-the-art toepassingen, zoals Cobra HRM & Salaris, en een brede dienstverlening”, aldus Rob Jeurissen, CEO van CTB Investments.

van hoorebekeHR-dienstenleverancier SD Worx levert HR-oplossingen in 28 Europese landen in samenwerking met zijn partners van de Payroll Services Alliance. “SD Worx heeft een zeer uitgesproken internationale groeistrategie. De joint venture met CTB Personele Systemen in Nederland past daarin. We zijn in Europa al de nummer twee op het gebied van payroll. Deze positie willen we blijvend versterken, samen met ons kwalitatief marktleiderschap”, zegt Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group.


Foto’s

Foto’s in hoge resolutie van Steven Van Hoorebeke, CEO SD Worx Group, en Mark Bloem, CEO SD Worx Nederland, kan u hier downloaden.