Sige Mariën nieuwe directeur Consulting SD Worx

2 april 2015

Antwerpen, 2 april 2015. – Vanaf 1 april wordt Sige Mariën de nieuwe directeur Consulting bij HR-dienstverlener SD Worx. Hij zal het Consultancy & Learning aanbod verder uitbouwen, zowel in België als internationaal. De voorbije twee jaar was hij actief als General Manager van SD Worx Frankrijk. Jean-Luc Barbier, voormalig International Vice President bij ADP en sinds 1 december 2014 aan boord bij SD Worx als International Sales Executive, zal Sige Mariën opvolgen als General Manager van SD Worx Frankrijk.

sigeSige Mariën (43) studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en volgde nadien een Executive MBA aan de Antwerp Management School. Sinds 1996 is hij aan de slag bij SD Worx, waar hij een ruime ervaring opbouwde in diverse managementfuncties. Zo was hij de afgelopen vijftien jaar actief als Business Unit Manager KMO, Business Unit Manager Social Profit en Director Multi Country Services. De voorbije twee jaar stond hij aan het hoofd van SD Worx in Frankrijk.

Steven Van Hoorebeke, CEO SD Worx: “Sige Mariën heeft al een mooi parcours afgelegd binnen SD Worx. Zijn internationale ervaring en ruime expertise in payroll en HR, in combinatie met zijn gedreven en pragmatische aanpak, zullen ons helpen om de positie van SD Worx als brede HR-speler verder uit te bouwen, zowel in België als over de landsgrenzen heen.”

 

Sige Mariën: “Ik kijk ernaar uit om de verdere groei van ons Consultancy & Learning aanbod mee vorm te geven. Dankzij de schat aan data waarover we beschikken en de expertise van onze 150 consultants bieden we onze klanten inzichten en toepasbaar advies om hun HR-beleid te optimaliseren, in een breed spectrum van sociaal-juridische topics over loonbeleid tot HR-fiscaliteit. Daarnaast zullen we ook de in de toekomst verder inzetten op innovatieve HR-oplossingen. Thema’s zoals flexibel verlonen, employability of duurzame inzetbaarheid en het mobiliteitsbudget zijn hiervan mooie voorbeelden. Zo kunnen we als brede HR-dienstenleverancier onze klanten duurzaam en toekomstgericht bijstaan in de realisatie van hun doelstellingen.”

Als directeur Consulting vervoegt Sige Mariën het Executive Committee van SD Worx. Hij zal aan CEO Steven Van Hoorebeke rapporteren.

Klik hier voor het LinkedIn-profiel van Sige Mariën.

Meer informatie?

Johan Van Duyse, SD Worx, johan.vanduyse@sdworx.com, +32 476 55 28 94

Vivien Debroux, Grayling, vivien.debroux@grayling.com, +32 475 76 91 14


Over SD Worx

SD Worx biedt in 28 Europese landen een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. 2.000 medewerkers bedienen meer dan 51.000 klanten Zij bieden loonberekening, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand meer dan 1.200.000 lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La-Neuve, Luxemburg, Luik en Parijs. SD Worx is mede-oprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 5.700.000 loonberekeningen.

Meer info op www.sdworx.com