SD Worx versterkt internationale commerciƫle teams met aanstelling van Jean-Luc Barbier

5 december 2014

Brussel, 5 december 2014. SD Worx, specialist in payroll, hr en tax & legal, stimuleert zijn internationale ontwikkeling en versterkt zijn team met de indiensttreding van Jean-Luc Barbier, die op 1 december tot International Sales Executive werd benoemd. Tevoren bekleedde hij de functie van Vice President International bij ADP. Binnen ditzelfde bedrijf heeft hij ook de functies uitgeoefend van algemeen directeur verantwoordelijk voor de relatie met Franse klanten op alle markten, van algemeen directeur 'grote nationale klanten', van CIO en van directeur R&D.
De belangrijkste taken van deze specialist met 30 jaar ervaring in de sector zullen erin bestaan de ontwikkeling van SD Worx op de Franse markt en op internationaal vlak te begeleiden, zijn ruime expertise ten dienste te stellen van SD Worx en nieuwe HR-oplossingen rond de kernproducten van SD Worx te promoten.

Thierry Vanbever, Managing Director International bij SD Worx: "SD Worx is reeds de 2de grootste payrolldienstverlener in Europa. We zullen onze groei versterken, zowel in Frankrijk als in andere Europese landen. De ervaring en expertise van Jean-Luc Barbier in de Franse en internationale markt zullen een grote troef zijn voor de verdere ontwikkeling van SD Worx.”

Jean-Luc Barbier: “Het verheugt me te komen werken bij een onderneming op mensenmaat en met een internationale dimensie waar klantentevredenheid centraal staat en waar het er gewoon op aankomt de bestaande sterktes te gebruiken om het volledige potentieel te ontwikkelen.”

SD Worx, één van de belangrijkste HR- en payrolldienstverleners in Europa, wil op die manier komen tot een versnelde groei in Frankrijk en tot een ontwikkeling van zijn internationale aanbod. Dit aanbod steunt op twee prioritaire waarden: service en klantentevredenheid.

Of het nu gaat om de uitbesteding van het administratief loonbeheer, om juridisch of fiscaal advies of om de ontwikkeling van gepersonaliseerde HR-oplossingen, de teams van SD Worx verbinden zich ertoe hun klanten steeds proactief te begeleiden.

Meer informatie?
Over SD Worx
SD Worx is een Europees hr-dienstenbedrijf met hoofdzetel in België. De groep biedt een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel met loonberekening en -administratie, opleiding, HR research, sociaaljuridische, fiscale en HR-adviesverlening, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

In België telt SD Worx 26 kantoren. SD Worx biedt oplossingen op het gebied van internationale tewerkstelling in meer dan 20 landen, vanuit eigen kantoren of via kwaliteitsvolle partners. Bijna 2.000 medewerkers bedienen meer dan 40.500 klanten in de privé- en publieke sector, zowel KMO’s als grote organisaties. Met meer dan 1.179.000 loonberekeningen per maand is SD Worx de derde grootste HR-provider in Europa.