SD Worx ondertekent partnerovereenkomst met Add Value en Ucare

20 november 2014

Antwerpen – 20 november 2014. Op 18 november ondertekenden Add Value, Ucare en SD Worx een samenwerkingsovereenkomst. SD Worx zal op het vlak van executive recruitment samenwerken met Add Value en op het vlak van assessment en development met Ucare.
SD Worx is in zijn 70 jarig bestaan uitgegroeid tot een brede HR-speler die niet alleen payroll services en software aanbiedt, maar ook opleidingen en advies op het vlak van Tax, Legal, Reward, Staffing en HR. Op het vlak van die brede HR opdrachten legt SD Worx de focus op 3 concrete thema’s: Future of Work, Change en Duurzame Loopbanen. Zij kiezen resoluut voor het innovatieve in de organisatie van ‘arbeid en samenwerking’ met als extra hefboom employability.

SD Worx opteert nu om voor opdrachten op het vlak van Staffing (executive recruitment, en assessment en development) met zorgvuldig geselecteerde vaste partners samen te werken. Dit kan zowel voor vragen die kaderen binnen een breed HR-project dat aan SD Worx toevertrouwd is, als voor losse opdrachten. SD Worx blijft zijn eigen consultants inzetten op de specialisaties Tax, Legal, Reward en HR-consulting.

Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx, licht toe: “We zijn ervan overtuigd dat we dankzij deze samenwerkingen een sterke combinatie in de markt zetten, die tastbare meerwaarde biedt aan onze klanten.”

Concreet betekent dit dat SD Worx op het vlak van executive recruitment zal samenwerken met Add Value en op het vlak van assessment en development met Ucare.

Stefaan De Clercq en Philip Rosseel, partners bij Add Value, lichten toe: “Add Value staat voor een gedreven en kwaliteitsvolle aanpak en dit met een enthousiast team van senior professionals. Het partnership met SD Worx is een fantastische uitdaging die we graag aangaan. We zullen hard werken om dit project succesvol uit te bouwen.”

Louis Kemps, Afgevaardigd Bestuurder Ucare, voegt toe: "Ucare Career Solutions kijkt er naar uit om haar kennis en expertise inzake assessment & development centers in de toekomst te delen met de klanten van SD Worx. Maatwerk, professionalisme en aandacht voor de persoon zijn de bouwstenen van onze aanpak. We zijn samen snel tot de overtuiging gekomen dat deze klantgerichte visie ons gemeenschappelijk uitgangspunt is met het oog op het resultaatgericht ondersteunen van organisaties inzake potentieelbepaling van medewerkers."

Meer informatie?
Koen Goyvaerts, Sales & Marketing Director SD Worx.
+32 (0) 478 88 33 41, koen.goyvaerts@sdworx.com  

Over SD Worx
SD Worx is een Europees hr-dienstenbedrijf met hoofdzetel in België. De groep biedt een volledige dienstverlening rond het tewerkstellen van personeel met loonberekening en -administratie, opleiding, HR research, sociaaljuridische, fiscale en HR-adviesverlening, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

In België telt SD Worx 26 kantoren. SD Worx biedt oplossingen op het gebied van internationale tewerkstelling in meer dan 20 landen, vanuit eigen kantoren of via kwaliteitsvolle partners. Bijna 2.000 medewerkers bedienen meer dan 40.500 klanten in de privé- en publieke sector, zowel KMO’s als grote organisaties. Met meer dan 1.179.000 loonberekeningen per maand is SD Worx de derde grootste HR-provider in Europa.

Over Add Value
add valueAdd Value is sinds ruim 15 jaar een sterke dienstverlener in executive recruitment, assessment en human capital development services, en geniet het vertrouwen van heel wat klanten in België en Groothertogdom Luxemburg.

Over Ucare
U careUcare adviseert en ondersteunt bedrijven, zowel privaat als overheid, inzake werving en selectie, assessment centers, training en coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement en HR-development. Onze ervaren consultants helpen organisaties en individuen op een resultaatgerichte wijze met hun loopbaanvraagstukken. Ucare is daarnaast de exclusieve Belgische partner van Career Partners International (www.cpiworld.com).