Bruno Vanneste wordt nieuwe Director Multi Country Services bij SD Worx

12 december 2013

Bruno Vanneste is de nieuwe Director Multi Country Services bij SD Worx. Hij vervangt Sige Mariƫn die aan de slag gaat als General Manager van SD Worx France. Bruno Vanneste is jurist en werkt sinds 1997 bij SD Worx. Hij kan bogen op een jarenlange ervaring in diverse managementfuncties bij SD Worx. In 2007 werd hij benoemd tot Director Learning en in 2010 tot Director HR Tax Consulting.

Bruno Vanneste

Als Director Multi Country Services is Bruno Vanneste verantwoordelijk voor het aanbieden van de internationale tewerkstellingsoplossing SD Worx Connect. Die omvat grensoverschrijdende diensten op het gebied van payroll, tax & legal (onder meer expat-regelingen) en opleidingen rond internationale thema’s.

Bruno Vanneste: ‘Ik kijk ernaar uit om de Multi Country Services van SD Worx verder uit te bouwen. Heel wat ondernemingen in Europa hebben met internationale tewerkstelling te maken, of het nu gaat om tewerkstelling van enkele medewerkers in een ander land of volledig uitgebouwde internationale organisaties. Het multi country aanbod van SD Worx – dat we bundelen onder de naam SD Worx Connect – is daarom een belangrijke sleutel voor de verdere groei van SD Worx in Europa. De unieke uitdagingen die hiermee gepaard gaan, maken mijn job ongemeen boeiend.’