SD Worx benoemt Steven Van Hoorebeke tot nieuwe CEO

31 oktober 2012

Jan van den Nieuwenhuijzen heeft beslist om op 31 december 2012 zijn functie als afgevaardigd bestuurder van SD Worx neer te leggen. Filip Dierckx, Voorzitter van de Raad van Bestuur, wil Jan van den Nieuwenhuijzen, in naam van de Raad van Bestuur en van alle medewerkers, bedanken voor de uitzonderlijke wijze waarop hij gedurende 28 jaar het bedrijf heeft geleid en uitgebouwd tot een toonaangevend bedrijf in de HR-business. SD Worx telt vandaag meer dan 2000 medewerkers, is marktleider in Belgiƫ en groeit sterk in Europa. We wensen hem alle succes toe bij de nieuwe uitdagingen die hij wil aangaan in de socio-culturele sector.
De Raad van Bestuur heeft beslist om Steven Van Hoorebeke te benoemen tot nieuwe ceo. Steven Van Hoorebeke (55) is burgerlijk ingenieur van opleiding en is op dit ogenblik Algemeen Directeur van de internationale divisie van SD Worx. Hij heeft verschillende functies uitgeoefend als verantwoordelijke België en Luxemburg bij Oracle, Logica en Fujitsu.

Steven Van Hoorebeke zal nu het bedrijf verder uitbouwen. Het is zijn opdracht om de verandering die werd ingezet verder door te voeren en SD Worx als internationaal bedrijf te doen doorgroeien naar een plaats in de top 3 van Europa. De sterke marktpositie in België zal ook verder uitgebouwd worden. Filip Dierckx en de Raad van Bestuur zijn blij dat Steven Van Hoorebeke deze mooie uitdaging om ceo te worden, heeft aanvaard. Zij zijn ervan overtuigd dat Steven Van Hoorebeke de geschikte man is om samen met het Executive Committee en alle medewerkers de belangrijke ambities van SD Worx waar te maken.