Een zorgenvrije loonadministratie voor uw kmo

Ons SD Worx Proxy-aanbod zorgt voor een totaalpakket van vlotte loonberekening, over sociaal-juridisch en fiscaal advies tot feilloze personeelsadministratie.

Of u kiest zelf op welke specifieke expertises u graag een beroep doet. Uw vaste contactpersoon kent uw bedrijf door en door en neemt u heel wat werk uit handen.

Totaaloplossing voor de kmo

 • SD Worx Proxy

  thumb

  Uw onderneming is voortdurend in verandering. Een modern sociaal secretariaat zoals SD Worx zorgt ervoor dat u op beide oren kunt slapen: uw taken als personeelsverantwoordelijke verlopen snel, efficiënt en correct. Nood aan advies of begeleiding? U kunt steeds bij ons terecht

Onze diensten

SD Worx neemt uw payrollbeheer gedeeltelijk of volledig van u over.

Onze klanten aan het woord

 • De e-loonbrief, een logisch alternatief voor Bank J.Van Breda & Co

  thumb

  ‘MijnLoon’ van SD Worx sloot perfect aan bij de verwachtingen van Bank J.Van Breda & Co. Deze gratis toepassing is toegankelijk op het webportaal ‘www.myworkandme.com’. Alle werknemers van Bank J.Van Breda & Co kunnen zich op dit portaal aanmelden met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. In ‘MijnLoon’ kunnen ze hun loonbrieven, individuele rekening en fiscaal attest bekijken, beheren en afdrukken.

 • Trafuco : “Helemaal op maat van onze sector!”

  thumb

  ‘Transporteur van het Jaar 2015’ Trafuco vindt in de transportmodule de ideale copiloot voor een vlekkeloze personeelsadministratie. Nathalie Goevaerts, HR manager: “SD Worx biedt een loonprogramma aan op maat van de transportsector, dat rekening houdt met de complexiteit en eigenheden op het vlak van arbeidswetgeving. Nu winnen we tijd én efficiëntie. Bovendien biedt de module veel rapporteringsmogelijkheden en weten we zeker dat we altijd wettelijk in orde zijn.”

 • Coaching in het bedrijfsleven

  thumb

  Een grote meerderheid van de Belgische KMO's is bereid om extern een beroep te doen op coaching. SD Worx ziet de laatste vijf jaar een verdrievoudiging in het aantal aanvragen tot advies op maat van het bedrijf. Bekijk hier het filmpje met getuigenissen van PS Survey, Jacobs Interieur en Eismann.