Horeca: inspiratie of ondersteuning voor al uw HR-kwesties

horeca

Als horeca-uitbater hebt u de handen vol met het runnen van uw zaak. Maar daarnaast moet u veel praktische beslommeringen georganiseerd krijgen. Het is dan ook geen toeval dat de sector veel faillissementen kent. Met de juiste ondersteuning kunt u focussen op wat echt telt: tevreden klanten, die terugkomen, of reclame maken voor uw zaak.

Op basis van onze uitgebreide ervaring in HR, payroll en sociaaljuridische wetgeving maakt SD Worx u het leven een pak eenvoudiger. Onze payrollconsulenten gidsen u vlot doorheen de administratieve molen van uw loonberekeningen. Daarnaast staan onze juristen u bij met raad en daad. En om uw personeelsbeleid te helpen ondersteunen kunt u een beroep doen op onze consultants.

We gaan graag nog een stap verder en willen u zo goed mogelijk bijstaan zodat uw zaak verder kan groeien en professionaliseren. Daarvoor werken we samen met partners met specifieke expertise op maat van de horeca: Growzer (online platform voor aankoopbeheer, voorraadcontrole en foodcostberekening), onlinewerkrooster.be (personeels- en tijdsplanningstool en automatische dimona-aangifte) en Horeca Partners (werving en selectie van hogere horecaprofielen, overnamebegeleiding en haalbaarheidsstudies).

Misschien kunnen we u ook al helpen met deze pagina: hier inspireren we u met praktische tips en inspirerende opinies, waar u zelf mee aan de slag kunt.

Opinies over horeca

Inspirerende artikels voor uw personeelszaken en HR-beleid geschreven door onze horeca-experten.

Lees hier alle blogartikels

Klanten aan het woord

M-EateryM-Eatery tekent voor payroll en consulting op horecamaat

In M-Eatery, op een steenworp van het Mechelse station, draait alles rond de Josper-grill: een gesloten oven op houtskool waarin het vlees wordt klaargemaakt. Ann Beullens is de administratieve motor achter het vleesrestaurant. In tandem met de horeca-expert van het kmo-kantoor om de hoek slaagt ze erin een correcte payroll te voeren voor haar negenkoppige vaste ploeg en een tiental deeltijdse krachten.

Lees meer

SD Worx helpt Luikse Quick-restaurants dag en nacht te draaien

Late openingstijden, flexibele werkuren, jobstudenten die bijspringen in het weekend en in de vakantie: personeelsbeleid in de horeca is een vak apart. Josefa Moreno zocht daarom naar een HR-partner die de rol van sociaal secretariaat overstijgt en garant staat voor proactieve ondersteuning en nauw contact. Dat alles vond de Quick-gerante in SD Worx.

Lees meer