Horeca: inspiratie of ondersteuning voor al uw HR-kwesties

horeca

Als horeca-uitbater hebt u de handen vol met het runnen van uw zaak. Maar daarnaast moet u veel praktische beslommeringen georganiseerd krijgen. Het is dan ook geen toeval dat de sector veel faillissementen kent. Met de juiste ondersteuning kunt u focussen op wat echt telt: tevreden klanten, die terugkomen, of reclame maken voor uw zaak.

Op basis van onze uitgebreide ervaring in HR, payroll en sociaaljuridische wetgeving maakt SD Worx u het leven een pak eenvoudiger. Onze payrollconsulenten gidsen u vlot doorheen de administratieve molen van uw loonberekeningen. Daarnaast staan onze juristen u bij met raad en daad. En om uw personeelsbeleid te helpen ondersteunen kunt u een beroep doen op onze consultants.

We gaan graag nog een stap verder en willen u zo goed mogelijk bijstaan zodat uw zaak verder kan groeien en professionaliseren. Daarvoor werken we samen met partners met specifieke expertise op maat van de horeca: Growzer (online platform voor aankoopbeheer, voorraadcontrole en foodcostberekening), onlinewerkrooster.be (personeels- en tijdsplanningstool en automatische dimona-aangifte), Yuki (online boekhoud- en administratieplatform) en Horeca Partners (werving en selectie van hogere horecaprofielen, overnamebegeleiding en haalbaarheidsstudies).

Misschien kunnen we u ook al helpen met deze pagina: hier inspireren we u met praktische tips en inspirerende opinies, waar u zelf mee aan de slag kunt.

Opinies over horeca

Inspirerende artikels voor uw personeelszaken en HR-beleid geschreven door onze horeca-experten.

Lees hier alle blogartikels

Klant aan het woord

  • Café Den Uilenspiegel van start met flexi-jobs

    thumb

    Sinds 1 december 2015 heeft de horeca er met de flexi-jobs een flexibel werknemersstatuut bij. Met de kerstmarkt in het vooruitzicht sprong Café Den Uilenspiegel in hartje Antwerpen meteen op de kar. Zaakvoerder Rob Schuurbiers: “Een van onze trouwste klanten wilde graag een keer in de tapwagen staan.”