Sociaal secretariaat voor uw onderneming

Sociaal secretariaat van SD Worx, dé referentie voor het uitbesteden van uw loonberekening

Grote organisaties, kmo’s en startende ondernemingen: correcte loonberekeningen en een feilloze personeelsadministratie zijn voor elk bedrijf belangrijk. Maar loonberekening en -administratie zijn ook complexe processen, waarin heel wat tijd en kosten kruipen. Daarom kiest ruim 90 % van de Belgische organisaties ervoor om minstens de kern van het loonproces uit te besteden aan een sociaal secretariaat.

Als marktleider in België maakt SD Worx er met kennis van zaken werk van. Ons erkend sociaal secretariaat helpt u de sociale wetgeving toe te passen en zorgt ervoor dat u moeiteloos de verschillende fiscale en administratieve verplichtingen nakomt. Zo kunt u zich ten volle en met een gerust gemoed concentreren op uw business.

Introductie

Het sociaal secretariaat van SD Worx is al sinds 1945 dé referentie voor het uitbesteden van loonberekening in België. Wij combineren een uitgebreide, persoonlijke dienstverlening voor elk type onderneming met performante systemen op maat. Elke dag opnieuw zorgen we ervoor dat u (een groot deel van) uw personeelsadministratie zorgeloos kunt uitbesteden.

Onze aanpak

Wat ook de omvang van uw onderneming is, of voor welke uitdagingen u ook staat: gewapend met onze jarenlange ervaring stemmen we onze service helemaal af op uw noden. De oplossingen waarnaar u op zoek bent, heeft SD Worx in huis.

 • Samen met u bepalen we het beste dienstverleningsaanbod, dat helemaal aansluit bij uw behoeften.
 • We analyseren uw loonadministratie en zorgen voor een juridisch correcte en efficiënte verwerking.
 • Maandelijks verzorgen we de loonberekening, storten we de lonen en bezorgen we u en uw medewerkers de nodige documenten. We vervullen ook uw administratieve plichten bij de overheid.
 • U krijgt een vaste contactpersoon, die uw bedrijf goed kent en de loonverwerking en de aanvullende administratieve taken afhandelt.
 • Uw payrollconsulent geeft u een snel, accuraat en praktisch antwoord op al uw sociaal-juridische vragen. Indien nodig wint hij of zij daarvoor informatie in bij een breed team van SD Worx-experts.

Wil u meer administratieve taken uitbesteden? Dat kan: SD Worx kan voor u ook contracten opmaken, vakantiegeld berekenen, allerlei officiële documenten invullen, maaltijdcheques bestellen, uw wagenpark beheren, controleartsen sturen … We bieden een dienstverlening op maat van uw behoeften. Als u dat wil, werken we zelfs bij u op kantoor.


Het resultaat voor uw organisatie

 • U wint tijd en hoeft voor uw payrollproces minder te investeren in kennis en systemen.
 • U kunt vertrouwen op een stipte en correcte dienstverlening.
 • U beschikt over producten en toepassingen die volledig zijn afgestemd op uw noden. Bovendien worden ze voortdurend geoptimaliseerd.
 • U hebt een partner bij wie u altijd terecht kan voor correcte, up-to-date juridische informatie. Zo hoeft u geen juridisch adviseur te raadplegen.
 • SD Worx heeft een geprivilegieerde relatie met de overheid. Zo worden uw administratieve verplichtingen steeds correct afgehandeld.
 • U beschikt over overzichtelijke, eenvoudige loonbrieven en andere documenten.
 • We denken vooruit en brengen u tijdig op de hoogte van zaken die voor u van belang zijn.

Prijs

Bij SD Worx betaalt u een forfaitair bedrag per maand. De loonberekening, de juridische begeleiding en de contacten met de overheid zijn daarin inbegrepen. Wil u meer administratie uit handen geven? Ook voor uw bedrijf stellen we graag een aanbod op maat op, tegen een transparante prijs.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een voorstel op uw maat.

Stel uw vraag


In uw buurt

SD Worx heeft 26 regionale kantoren waaronder Turnhout, Gent, Antwerpen, Aalst, Brugge, Charleroi, Hasselt, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Kortrijk, Leuven, Lier, Luik, Mechelen, Overpelt, Namen, BrusselVilvoordeLimburg en Waasland.

 • AG Insurance verzekerd van een vlekkeloos payrollproces

  ag insurance
  Om de payrollberekening via SAP beter en efficiënter te doen verlopen, schreef AG Insurance, marktleider in de Belgische verzekeringssector, een aanbesteding uit. Kandidaten dienden ook een complete dienstverlening als sociaal secretariaat aan te bieden voor AG Insurance en voor enkele kleinere maatschappijen van de Ageas-groep. SD Worx won het contract en bouwt de optimale samenwerking met AG Insurance intussen verder uit.
 • Vergissingen bijna onmogelijk dankzij Proxy Online

  GreenWatt
  Bij de firma GreenWatt is momenteel een twintigtal mensen aan de slag. Een kantelpunt, waarbij de behoefte groeit om een echte HR-politiek op poten te zetten. Dus vroeg GreenWatt SD Worx om de loonverwerking op zich te nemen. Wij gingen ons licht opsteken in het hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve en vroegen hoe die samenwerking sinds begin dit jaar verloopt. En het bedrijf bevestigt dat het oude spreekwoord uit de financiële wereld nog steeds klopt: time is money.
 • Vlotte omschakeling internationale payroll voor New Look

  New Look
  Modeketen New Look zocht een payrollpartner met ruime retailervaring voor Nederland en België. SD Worx won het vertrouwen en realiseerde op zeer korte termijn de omschakeling. De start van een beloftevolle samenwerking.
 • Puig verandert van sociaal secretariaat

  Puig
  In de bedrijfswereld is verandering een vast gegeven. Bedrijven en hun medewerkers moeten voldoende wendbaar zijn om zich snel en makkelijk aan te passen, zowel organisatorisch als mentaal. Maar ook nieuwe ideeën, creativiteit en innovatie zijn heel belangrijk.