Neem het voortouw met een vlekkeloos payrollbeleid

Als HR-verantwoordelijke binnen een grote organisatie kunt u bij ons terecht voor een complete dienstverlening op het vlak van Payroll (loonprocesbeheer), Tax & Legal (sociaal- en fiscaaljuridische ondersteuning) en Human Resources.

Payroll made easy


Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u perfect bijstaan bij uw payrollberekening. Of het nu gaat om de basis payrollprocessen, de expert payrollprocessen of de support payrollprocessen: we helpen u om deze processen efficiënt te stroomlijnen, zodat u snel en foutloos de lonen van uw medewerkers berekent.

Hoe we samenwerken, beslist u zelf. We nemen enkele taken van u over, u vertrouwt alles aan ons toe of u doet alles zelf. Gedeeltelijk geautomatiseerd, of volledig. Bij u of bij ons, u kiest. Kortom, payroll made easy!

Outsourcing

SD Worx neemt uw payrollbeheer gedeeltelijk of volledig van u over.

Wat onze klanten zeggen

 • De e-loonbrief, een logisch alternatief voor Bank J.Van Breda & Co

  thumb

  ‘MijnLoon’ van SD Worx sloot perfect aan bij de verwachtingen van Bank J.Van Breda & Co. Deze gratis toepassing is toegankelijk op het webportaal ‘www.myworkandme.com’. Alle werknemers van Bank J.Van Breda & Co kunnen zich op dit portaal aanmelden met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. In ‘MijnLoon’ kunnen ze hun loonbrieven, individuele rekening en fiscaal attest bekijken, beheren en afdrukken.

 • MSI van eBlox naar eBlox for Social Profit: “Het beste van twee werelden”

  thumb

  MSI, kort voor Medische-Sociale Initiatieven CM Limburg, deed voor zijn payroll al jaren een beroep op eBlox van SD Worx. Begin 2017 maakte de zorgorganisatie de overstap naar de sectorspecifieke variant eBlox for Social Profit. Een beperkte inspanning voor flink wat meerwaarde, aldus HR-manager Tessy Wijgaerts.

 • Trafuco : “Helemaal op maat van onze sector!”

  thumb

  ‘Transporteur van het Jaar 2015’ Trafuco vindt in de transportmodule de ideale copiloot voor een vlekkeloze personeelsadministratie. Nathalie Goevaerts, HR manager: “SD Worx biedt een loonprogramma aan op maat van de transportsector, dat rekening houdt met de complexiteit en eigenheden op het vlak van arbeidswetgeving. Nu winnen we tijd én efficiëntie. Bovendien biedt de module veel rapporteringsmogelijkheden en weten we zeker dat we altijd wettelijk in orde zijn.”