1. Home>
 2. SD Worx>
 3. Nike inspireert met SD Worx>

Indigo Belgium zet hr-gegevens om in waardevolle inzichten

Indigo group

  Uitdagingen

  Het mobiliteitsbedrijf Indigo Park Belgium beheert 145.000 parkeerplaatsen – zowel on- als off-street – in 65 Belgische steden en is daarmee een van de grootste parkeerbeheerders van het land. Maar wat is er ook verspreid? De gegevens van de 300 Belgische werknemers die het hart van het bedrijf vormen.

  "Van payrollgegevens tot prestatiegegevens, we beschikken over heel wat data bij hr", zegt Ellen Soete, HR Director bij Indigo Belgium. "We zijn echter niet altijd in staat om gegevens direct beschikbaar te maken voor de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf. Rapporten opstellen en gegevens analyseren kost veel tijd – tot vier dagen per maand. Bovendien is het een foutgevoelige activiteit door het handmatige werk dat ermee gepaard gaat."

  Om beter aan deze behoefte te voldoen, zou Indigo een oplossing nodig hebben waar alle gegevens automatisch worden ingeladen en verwerkt. Dit werd altijd als onmogelijk beschouwd, of op zijn minst erg duur. 

   ellen-soete
   SD Worx Data Insights is de ideale oplossing voor elk bedrijf dat een nauwkeurige dagelijkse opvolging van zijn werknemersgegevens nastreeft en zijn gegevens wil omzetten in bruikbare inzichten.
   Ellen Soete , HR Director, Indigo Belgium

   Oplossingen

   Als klant van SD Worx en Protime voor zijn Payroll en Time & Attendance werd Indigo onlangs voorgesteld aan het nieuwe product SD Worx Insights, dat precies aan zijn behoeften voldoet. 

   Met SD Worx Insights Cloud om het zware werk te doen, werd het gebruik en de combinatie van de informatie uit de verschillende bronnen aanzienlijk efficiënter (en minder foutgevoelig) en maakt het de nog belangrijkere productiviteitsberekeningen mogelijk.

   Op die manier kreeg Indigo Belgium de garantie dat de gegevens die we al in de systemen hadden – die gevalideerd en gecontroleerd waren – ook correct naar boven kwamen. 
   Dit zette de deur weer open om de data om te zetten in waardevolle inzichten.

    Voordelen en impact

    • Minder handmatige verwerking en administratie
    • Snellere rapportering van hr-gegevens
    • Meer systeemkoppelingen mogelijk in de toekomst
    • Directe zichtbaarheid van alle factoren die de besluitvorming beïnvloeden
    • Managers krijgen rechtstreeks toegang tot het platform en hoeven niet eerst via de hr-afdeling te passeren
    • Volledige begeleiding door SD Worx. Men hoeft dus geen specialist in Excel, IT of Business Intelligence te zijn
    • Een geautomatiseerde oplossing voor op feiten gebaseerde inzichten en snelle reacties voor het bedrijf.

      Klaar om van een gefragmenteerd hr-datalandschap op een centraal dataplatform over te stappen?

       Ontdek SD Worx Data Insights