1. Home>
  2. SD Worx>
  3. onze klanten>

De sociaaljuridische actualiteit op maat van wat jij nodig hebt

Geert Vermeir
Het grote voordeel is dat we ons kunnen focussen op de zaken die er echt toe doen voor het bedrijf in kwestie.
Geert Vermeir
Geert Vermeir, Juridisch Expert, SD Worx

Uitdaging: het bos door de bomen zien

De wereld is continu in beweging, dus ook de regelgeving op sociaaljuridisch vlak verandert voortdurend. Voor HR-professionals is het geen sinecure om bij te blijven. Dat ondervond ook oliebedrijf BP. SD Worx Learning maakt de sociaaljuridische actualiteit helder en bevattelijk.

Oplossing: sessies op maat van het bedrijf

Geert Vermeir, Juridisch Expert bij SD Worx, is deel van de lesgeversequipe. “Het grote voordeel is dat we ons kunnen focussen op de zaken die er echt toe doen voor het bedrijf in kwestie. Zo gingen we in de sessies met BP onder meer dieper in op de wijzigingen die de taxshift met zich meebrengt.” 
De thema’s die we in deze sessies aansnijden, zijn perfect op de noden van de klant afgesteld. We werken met voorbeelden die op de werkvloer zeker voorkomen, wat alles meteen concreter maakt.

De voordelen op een rij:

  • Concrete, bruikbare informatie – we bespreken enkel de wijzigingen die voor het bedrijf echt interessant zijn. Zo is er tijd om veranderingen helder en bevattelijk te maken aan de hand van echte voorbeelden.
  • Altijd volledig mee – Tijdens het jaar geven onze lesgevers een overzicht van de belangrijkste wijzigingen op sociaaljuridisch vlak. Zo zorgen we ervoor dat onze deelnemers op elk moment volledig mee zijn met de actualiteit.

Resultaat: een HR-ploeg die perfect op de hoogte is

Met elk maand een update over de sociaaljuridische actualiteit zorgen we ervoor dat elke HR-professional helemaal mee is – van HR-manager over verantwoordelijke voor Compensation & Benefits tot payrollmedewerker.

    Heb je ook interesse om een maandelijkse update rond sociaaljuridische actualiteit op maat te organiseren in jouw bedrijf?

    Contacteer ons via opmaat@sdworx.com of bel 078159024.