1. Home>
 2. SD Worx>
 3. onze klanten>

Avalanche de Saveurs koos voor een vlotte start van z’n eerste werknemer met de Startersservice van SD Worx

In 2015 openden de broers Romain en Jérémy Ernst hun ijszaak in Crisnée. Hun voorkeur voor uitmuntende producten overtuigde het publiek al snel: Luikenaars en fijnproevers van heinde en verre zakten massaal af naar Avalanche de Saveurs. Bewijs: de verkoop steeg jaarlijks met zo’n 30%.
glacerie

Om hun succes op te vangen besliste het tweetal in maart 2019 om een medewerker in dienst te nemen. Voor ondersteuning bij hun opstart als werkgever, klopten ze aan bij SD Worx: “We zijn met SD Worx in zee gegaan omdat ze verder gingen dan enkel antwoord te bieden op onze vragen: ze wezen ons ook op vragen die we onszelf moesten stellen.”

  Vakmanschap, flexibiliteit, proactiviteit

  “SD Worx heeft ons van a tot z begeleid bij elke stap als kersverse werkgever. En daar zijn ze heel flexibel in: ze leggen ons geen strikte termijnen op maar houden rekening met onze timing. Alles was na drie dagen in orde.”

  Voor de twee broers is het essentieel dat hun sociaal secretariaat proactief is. Jérémy: “Je moet als nieuwbakken werkgever een massa verplichtingen kennen en nakomen. SD Worx heeft ons van elk daarvan op de hoogte gebracht en het ook geregeld.”

  “In de horecasector krijg je geregeld controle over de vloer”, vervolgt hij. “De kleinste fout kan je een boete opleveren. SD Worx helpt ons om overal aan te denken.”

   Jérémy Ernst
   Dankzij ons sociaal secretariaat zijn er geen grijze zones meer, we zijn goed op de hoogte. Ik weet zeker dat alles wat bij de aanwerving en tewerkstelling van personeel komt kijken in orde is, en dat is heel geruststellend.
   Jérémy Ernst
   Jérémy Ernst, COMMERCIEEL VERANTWOORDELIJKE, AVALANCHE DE SAVEURS

   Een digitale tool die voldoet aan de verwachtingen van jonge ondernemers

   De twee broers zijn twintigers en hebben alleen maar lovende woorden voor de digitale tools van hun sociaal secretariaat. “Onze generatie is met technologie opgegroeid. Alles moet vooruitgaan en van op afstand kunnen gebeuren. De tools van SD Worx beantwoorden daar volledig aan: eenvoudig én doeltreffend. De codering van de prestaties van onze verkoopster gebeurt met enkele kliks, de contracten worden elektronisch ondertekend … De werkwijze is op onze maat geknipt.” 

    “SD Worx neemt onze uitdagingen ernstig”

    En de digitale doeltreffendheid gaat niet ten koste van het persoonlijke contact. “Onze contactpersoon bij SD Worx kent ons dossier door en door: ze begeleidt ons proactief en geeft altijd heldere antwoorden op al onze vragen. En dat is niet alles. SD Worx is echt betrokken en dat merken we. Ze vinden het belangrijk dat we als zaak kunnen groeien.”

    De broers koesteren grootse ambities en voelen dat ze in alle rust ernaartoe kunnen werken, dankzij SD Worx. “We willen groeien en dat zal nieuwe, vooral sociaaljuridische uitdagingen met zich meebrengen. We weten dat we op SD Worx zullen kunnen rekenen om ons daarbij te begeleiden. En dat geeft veel vertrouwen!”

    “Dankzij ons sociaal secretariaat zijn er geen grijze zones meer, we zijn goed op de hoogte. Ik weet zeker dat alles wat bij de aanwerving en tewerkstelling van personeel komt kijken in orde is, en dat is heel geruststellend.” Jérémy Ernst, commercieel verantwoordelijke Avalanche de Saveurs.

     Sta jij op het punt om een eerste werknemer in dienst te nemen? 

      Ontdek wat SD Worx en de Startersservice voor je kunnen doen.