Meerwaarde voor jezelf en je klanten met de hulp van SD Worx

Als boekhouder of accountant ben je een belangrijke vertrouwenspersoon voor je klanten. Met de ondersteuning van SD Worx kan je jouw onmisbare dienstverlening nog versterken.

Contacteer ons

Boekhouders en accountants

Kies voor een persoonlijke opvolging

Als boekhouder of accountant begeleid je jouw klanten van dichtbij. Bij SD Worx krijg je zelf ook een toegewijde service.

  • Op het gratis portaal Samen Wondernemen vind je op een gebruiksvriendelijke en veilige manier een schat aan informatie en tools terug.
  • Alle boekhoudkundige informatie van je klanten is steeds beschikbaar in de gratis toepassing boekhouddocumenten. Je kan bij jouw vaste Adviseur Partners terecht voor advies op maat. Hij of zij is jouw kompas die je de geknipte persoon aanwijst om jezelf of jouw klanten de beste oplossing te bieden.
  • Je blijft op de hoogte van de juridische actualiteit dankzij onze nieuwsbrieven en dossiers. Zo kan je jouw klanten adviseren bij hun personeelsbeleid met kennis van zaken.
  • Onze HR-experts vertalen onze HR-onderzoeken naar pragmatische concepten waarmee je jouw klanten kan ondersteunen.
  • Jouw klanten kunnen terecht bij hun vaste payrollconsulent voor praktisch advies. Hij of zij zorgt voor een correcte en stipte loonverwerking. Een zorg minder voor jezelf en jouw klanten dus.

 

Fiscus op Zak 2020

Met Fiscus op Zak heb je alle fiscale en sociale data meteen bij de hand.
Download je digitale versie

Jouw zelfstandige klanten en de bedrijfsleiders van je klanten in goede handen

Wenst een zaakvoerder of zelfstandige een bezoldiging op te nemen uit zijn vennootschap? SD Worx heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee je de bezoldiging van bedrijfsleiders snel en eenvoudig kan simuleren én beheren: de Bedrijfsleidersservice.

Bezoldiging bedrijfsleiders in één handige tool – Probeer het gratis

Aangifte van de bedrijfsvoorheffing

SD Worx zorgt voor de tijdige en correcte aangifte van de bedrijfsvoorheffing, en werkt hiervoor nauw samen met Xerius Sociaal Verzekeringsfonds. Xerius biedt de laagste beheerkosten in de markt, een maximale dienstverlening en een efficiënte aanpak (onderstreept door een ISO 9001-kwaliteitslabel).

Xerius wisselt de gegevens van de sociale bijdrage vlot met ons uit, met een vlotte berekening van de bedrijfsvoorheffing als resultaat. Overigens worden voor klanten aangesloten bij Xerius de sociale bijdragen (en aanpassingen) meteen verwerkt in de Bedrijfsleidersservice!

Integrale ondersteuning voor het personeelsbeleid van je klant

Jouw klant heeft medewerkers in dienst of wil starten met personeel? Dan kan hij bij SD Worx terecht voor een integrale ondersteuning op het vlak van tewerkstelling en personeelsbeleid.

We bieden een ideale begeleiding aan startende werkgevers, kmo’s en grote ondernemingen. Als je jouw klant aansluit bij het sociaal secretariaat van SD Worx, bied je hem dus een sterke service aan. En we nemen heel wat werk uit je handen.

Contacteer ons

Case

“Dankzij de Bedrijfsleidersservice hebben we meer tijd voor wat écht telt: diepgaand financieel advies”

Fiduciaire Fiscovan doet al lang een beroep op SD Worx voor loonberekeningen van bedrijfsleiders. Daar kwam vroeger echter nog heel wat manueel werk bij kijken. Vandaag automatiseert de Bedrijfsleidersservice er de hele flow van simulatie tot verloning. “Dat is voor ons een stuk efficiënter”, aldus CEO Ludo Vander Haeghen. “En voor extra verzoekjes kunnen we altijd vertrouwen op ons vaste SD Worx-aanspreekpunt.”

Voor het team van Ludo is de Bedrijfsleidersservice eigenlijk een logische stap. “SD Worx is op digitaal vlak altijd al het meest vooruitstrevende sociaal secretariaat geweest."

Lees meer
Dankzij de Bedrijfsleidersservice hebben we meer tijd voor wat écht telt: diepgaand financieel advies
Fiduciaire Fiscovan SDWorx
Ludo Vander Haeghen CEO Fiduciaire Fiscovan