Webinar: Hoe organiseer ik gezond en productief thuiswerken in mijn bedrijf? Actueel

Een veilige en gezonde werkplek ondersteunt de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Maar bij thuiswerk heb je hier als werkgever weinig vat op. 

Door de coronacrisis voerden tal van organisaties noodgedwongen thuiswerk in. Medewerkers beseffen dat telewerk hun work-lifebalans en productiviteit ten goede kan komen. Ook na de lockdown zal het aandeel (occasionele) thuiswerkers dus hoog blijven. Maar hoe ondersteun je van op afstand de gezondheid en productiviteit van medewerkers? Tijdens deze webinar leer je hoe je in 8 stappen van thuiswerk een succes maakt.

 • € 75 Klant sociaal secretariaat SD Worx
  € 90 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx
 • Nederlands
  Frans
 • Webinar
 • 1.5 uur
 • KMO portefeuille
Inschrijven

Doelgroep

Deze webinar is geknipt voor bedrijven die op een gezonde en productieve manier thuiswerk willen organiseren. De opleiding is waardevol voor werkgevers, hr-medewerkers, preventieadviseurs en leidinggevenden.

Aanpak

Een webinar is de opname van een opleiding die je download waar, wanneer en zoveel je wil, gedurende één jaar na aankoop. 
Dankzij onze interactieve trainingen kun je de link leggen tussen wat je leert en wat er in de praktijk binnen je onderneming gebeurt. Uiteraard kan je nog steeds beroep doen op onze expertise indien bepaalde vragen waar jij mee zit niet aan bod kwamen. Wij kijken dan samen naar de gepaste oplossing.

 

Programma

Tijdens deze webinar komen volgende topics aan bod:

 • Feiten, cijfers en succesfactoren van thuiswerk
 • Werkomgeving, productiviteit en gezondheid
 • Rechten en plichten voor werkgever en werknemers op het vlak van welzijn op het werk
 • Stappenplan om gezond en productief thuiswerk te organiseren

Je krijgt zicht op hoe je gezond en productief thuiswerk organiseert. Op die manier bevorder je het welzijn, de motivatie en de tevredenheid van je werknemers.

Prijs

€ 75 Klant sociaal secretariaat SD Worx
€ 90 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx

Prijzen excl. BTW

Subsidies

Geniet tot 30% korting via de KMO-portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren. Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496. Meer info en de voorwaarden: www.kmo-portefeuille.be