• € 745
  • Nederlands
    Frans
  • Opleiding in groep
    Opleiding op maat
  • 1 dag
  • Geen subsidies

Deze opleiding op maat van uw bedrijf?

Vraag een offerte

Doel

Bijzonder aan HR-mensen is dat ze in enorm veel zaken thuis moeten zijn. Puur kennisgedreven en juridische skills zijn niet de moeilijkste om te verwerven maar wel om te onderhouden.
Deze update biedt u in 1 dag een overzicht van de laatste nieuwigheden inzake wetgeving, rechtspraak, rechtsleer, administratieve standpunten en hoe de praktijk met al deze constant wijzigende regeltjes omgaat.

Deze dag voorkomt dat u een punthoofd krijgt van het opvolgen van alle vakliteratuur in sociaal recht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personenbelasting.

Twee maal per jaar deze update volgen voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan omwille van wijzigingen. Anderzijds verliest u zich niet in details en behoudt u het overzicht tussen de deeldisciplines.

Doelgroep

U heeft een grondige basis sociaal recht, arbeidsrecht en sociale zekerheid en kan een aardig woordje meepraten over bedrijfsvoorheffing en fiscaliteit in de loonlijn. Deze kennis wil u ook up-to-date houden.

U wil gaag verrassingen voorkomen omwille van gewijzigde regeltjes zonder u te verliezen in details.


Programma

Maand per maand worden de voornaamste wijzigingen op een rijtje gezet. SD Worx heeft steeds de meest actuele kennis in huis. Wij selecteren de voor u relevante topics.

In de uiteenzetting worden wetgeving, rechtspraak, rechtsleer en administratieve standpunten verweven. Om het geheel verteerbaar te maken worden deze verschillende bronnen niet letterlijk geciteerd maar samengebracht tot praktijkgerichte visies en oplossingen voor eventuele problemen.

De topics die aan bod komen zijn op dat moment brandend actueel.