Update sociaal en fiscaal recht

Deze opleiding op maat van je bedrijf?

Vraag een offerte

Doel

Bijzonder aan hr-mensen is dat ze in enorm veel zaken thuis moeten zijn. Puur kennisgedreven en juridische skills zijn niet de moeilijkste om te verwerven maar wel om te onderhouden.
Deze update biedt je in 1 dag een overzicht van de laatste nieuwigheden inzake wetgeving, rechtspraak, rechtsleer, administratieve standpunten en hoe de praktijk met al deze constant wijzigende regels omgaat.

Deze dag voorkomt dat je een punthoofd krijgt van het opvolgen van alle vakliteratuur in sociaal recht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en personenbelasting.

Als je tweemaal per jaar deze update volgt, vermijdt je onaangename verrassingen wegens wijzigingen. Anderzijds verlies je je niet in details en behoud je het overzicht van de deeldisciplines.

Doelgroep

Je hebt een grondige basis sociaal recht, arbeidsrecht en sociale zekerheid en kunt een aardig woordje meepraten over bedrijfsvoorheffing en fiscaliteit in de loonlijn. Deze kennis wil je ook up-to-date houden.

Je wilt gaag verrassingen voorkomen wegens gewijzigde regels zonder je te verliezen in details.

Programma

Maand per maand worden de voornaamste wijzigingen op een rijtje gezet. SD Worx heeft steeds de meest actuele kennis in huis. Wij selecteren de voor jou relevante topics.

In de uiteenzetting worden wetgeving, rechtspraak, rechtsleer en administratieve standpunten verweven. Om het geheel verteerbaar te maken, worden deze verschillende bronnen niet letterlijk geciteerd maar samengebracht tot praktijkgerichte visies en oplossingen voor eventuele problemen.

De topics die aan bod komen, zijn op dat moment brandend actueel.


Deze opleiding op maat van je bedrijf?
Vraag een offerte