Webinar & praktijkgids: Vlaams Opleidingsverlof

Jouw vragen beantwoord

Het bestaand stelsel van educatief verlof is sinds september 2019 vervangen door het Vlaams opleidingsverlof. Er werd gesleuteld aan het maximumverlofrecht, de tussenkomst voor de werkgever, criteria waaraan opleidingen moeten voldoen, enz.

In de webinar: Vlaams Opleidingsverlof leer je alles over het nieuw systeem van educatief verlof, het VOV. Zo kan je opnieuw correct en tijdig de nodige formaliteiten vervullen en een terugbetaling van het uitbetaalde loon ontvangen.
Heb je de theorie van het VOV onder de knie en wil je nu effectief aan de slag? In de handige praktijkgids: Vlaams Opleidingsverlof vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen.

Wil je de theorie volledig onder de knie hebben en een handige naslagwerk om - indien nodig - even na te kijken? Koop dan nu beide aan de voordelige pakketprijs.

 • € 275 Klant sociaal secretariaat SD Worx
  € 345 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx
 • Nederlands
 • Opleiding in groep
 • 2 sessies
 • Geen subsidies
Inschrijven

Doelgroep

 • Payroll- en hr-officer
 • Leidinggevende
 • Payroll- en hr-manager
 • Hr-businesspartner

SD Worx kan de hele administratie ivm het VOV ook van je overnemen.
Neem voor meer informatie hierover contact op:

 • voor KMO's: KMO_ProxySupport@sdworx.com
 • voor grotere bedrijven: educatiefverlof@sdworx.com

Aanpak

Een webinar is de opname van een opleiding die je download waar, wanneer en zoveel je wil, gedurende één jaar na aankoop. De praktijkgids is een handige naslagwerk waar je een antwoord vindt op de meest voorkomende vragen.

Programma

Ontdek hier het programma van de Webinar: Vlaams Opleidingsverlof.

Ontdek hier de inhoud van de Praktijkgids: Vlaams Opleidingsverlof.

Trainer(s)

Nicole Meersman

Nicole Meersman - Consultant Legal Training

Nicole behaalde haar diploma “Administratief recht” aan de Provinciale Hogeschool in Brussel. Daarna ging ze aan de slag bij de Stad Brussel waar ze ongeveer 20 jaar actief was op de personeelsdienst. Als zelfstandig consultant heeft ze zich verder ontwikkeld in sociaal juridische topics bij projecten in het kader van verschillende HR opdrachten. Vanaf 2008 werkte ze als perfect tweetalig payroll consulent bij SD Worx waar ze een uitgebreide KMO portefeuille beheerde. Doorheen de jaren groeide ze naar een experten / adviseur rol en stond ze de klanten pro actief bij in hun personeelsbeheer. Het opleiden en het meterschap van collega’s in combinatie met het geven van workshops en opleidingen aan klanten, gaven haar de energie die ze zocht in haar job. De overgang naar het full time trainerschap was dus een kleine stap.

Prijs

€ 275 Klant sociaal secretariaat SD Worx
€ 345 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx

Prijzen exc. BTW

Inschrijven