Een leeroplossing op maat van elk bedrijf

U hebt een leervraag waarvoor u geen pasklaar antwoord vindt? Maatwerk biedt hierbij een oplossing. Of u een opleiding op maat van de behoeften van uw medewerkers nodig hebt, wilt focussen op dieperliggende individuele vraagstukken of gericht en duurzaam advies over de aspecten van uw personeelsbeleid wenst, samen vinden we de leeroplossing die bij u past.
Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

Een opleiding uit ons aanbod voor meerdere medewerkers in uw bedrijf of een opleiding specifiek aangepast aan de behoeften van uw medewerkers? Samen met u nemen we wat u nodig hebt onder de loep en werken op basis hiervan een passend voorstel uit.

Contacteer ons

Coaching

Coaching focust op dieperliggende individuele vraagstukken: waar draait het écht om bij die ene medewerker om zijn doelen te bereiken? Coaching is een volwaardige aanvulling om de ontwikkeling van mensen op een intensere en meer gerichte manier te begeleiden. Coaching is zo meer afgestemd op de persoonlijke leervraag en de context van de coachee (100% maatwerk).

Contacteer ons

Consulting

In een wereld waarin talent steeds zeldzamer – en veeleisender – wordt, moet HR meer dan ooit bijdragen tot de strategische doelstellingen van uw onderneming. Met onze opleidingen, advies en andere HR-oplossingen ondersteunt SD Worx u in alle aspecten van uw personeelsbeleid. Pragmatisch. Op maat van uw organisatie.

Contacteer ons