Een opleiding op maat van jouw organisatie

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training, toegespitst op de opleidingsnoden van je medewerkers? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining. Ons uitgebreide opleidingsaanbod is er voor iedereen. Samen zoeken we de oplossing die past binnen jouw bedrijfsdoelstellingen en verwachtingen. Haal de juiste kennis in huis met een opleiding bij jou op de werkvloer. We trainen je medewerkers gericht en persoonlijk.

Geïnteresseerd in ons opleidingsaanbod? Bezoek onze website en kies de opleiding die bij jou past. Alle opleidingen in ons open aanbod kunnen worden uitgewerkt op maat, afgestemd op de noden en uitdagingen in jouw bedrijf.

Wist je dat door de coronacrisis het toepassingsgebied van de werkbaarheidscheques van de Vlaamse Overheid werd uitgebreid? Zo kan je nu tot €10.000 aan subsidies ontvangen om te investeren in een betere werkbaarheid binnen je organisatie. O.a. opleidingen rond werkbaarheid (bijv. telewerk) en het psychisch welbevinden van werknemers en werkgevers komen hiervoor in aanmerking. Meer info

 

Vraag een offerte aan

Opleidingen op maat

Wil je een opleiding uit ons aanbod voor meerdere medewerkers? Of een opleiding specifiek aangepast aan de behoeften van je medewerkers?

Al onze opleidingen kunnen wij volledig op maat van je bedrijf aanbieden. Samen met jou nemen we wat je nodig hebt onder de loep en werken op basis hiervan een passend voorstel uit.

Vraag een offerte aan

Consulting

In een wereld waarin talent moeilijker te vinden is én steeds veeleisender wordt, moet hr meer dan ooit bijdragen tot de strategische doelstellingen van je onderneming. Met onze opleidingen, advies en andere hr-oplossingen ondersteunt SD Worx alle aspecten van je personeelsbeleid. Pragmatisch én op maat van je organisatie.

Contacteer ons

Onze trainers aan het woord

Samen met onze klanten zoeken we welke oplossing op maat het best bij hen past

Hier lees je meer over de opleidingen op maat die we creëerden voor enkelen van hen, de uitdaging waarvoor ze stonden en welke oplossing we boden.

Case

Gasthuiszusters Antwerpen zetten ontwikkeling van medewerkers kracht bij met sterk leiderschap

 

Het zorgsysteem is in volle transitie: de evoluerende rol als hulpverlener, het gewijzigde financieringsmodel, de samenwerking in netwerken ... Al deze veranderingen vragen om sterk leiderschap. 

Lees meer
Omdat we deze oefeningen in groep doen, coachen de leidinggevenden elkaar. Ze horen elkaars verhalen en geven tips.
Geert Pieters
Geert Pieters Lesgever SD Worx Learning
Case

De sociaaljuridische actualiteit op maat van wat jij nodig hebt

Voor HR-professionals is het geen sinecure om bij te blijven. Dat ondervond ook oliebedrijf BP. SD Worx Learning maakt de sociaaljuridische actualiteit helder en bevattelijk.

Lees meer
Het grote voordeel is dat we ons kunnen focussen op de zaken die er echt toe doen voor het bedrijf in kwestie.
Geert Vermeir
Geert Vermeir Juridisch Expert SD Worx
Case

Agentschap Wegen en Verkeer en SD Worx Learning maken van thuiswerken een succes

 

Eind 2016 besliste de Vlaamse Overheid dat ze meer wilde inzetten op plaatsonafhankelijk werken. Bij het Agentschap Wegen en Verkeer zetten ze daarom een pilootproject op poten. 

Lees meer
Voor een leidinggevende is het belangrijk om controle te durven opgeven en te vertrouwen op zijn medewerkers.
Jan Laurijssen
Jan Laurijssen Lesgever SD Worx Learning