Een opleiding op maat van jouw organisatie

Haal het maximum uit je bedrijfstraining

Zoek je pasklare antwoorden op specifieke vragen? Heb je nood aan gericht advies of een individuele training, toegespitst op de opleidingsnoden van je medewerkers? Dan biedt maatwerk een oplossing om het maximum te halen uit je bedrijfstraining.

Ons uitgebreide opleidingsaanbod is er voor iedereen. Samen zoeken we de oplossing die past binnen jouw bedrijfsdoelstellingen en verwachtingen. Haal de juiste kennis in huis met een opleiding bij jou op de werkvloer. We trainen je medewerkers gericht en persoonlijk.

Geïnteresseerd in ons opleidingsaanbod? Bezoek onze website en kies de opleiding die bij jou past. Alle opleidingen in ons open aanbod kunnen worden uitgewerkt op maat, afgestemd op de noden en uitdagingen in jouw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Opleidingen op maat

Wil je een opleiding uit ons aanbod voor meerdere medewerkers? Of een opleiding specifiek aangepast aan de behoeften van je medewerkers?

Al onze opleidingen kunnen wij volledig op maat van je bedrijf aanbieden. Samen met jou nemen we wat je nodig hebt onder de loep en werken op basis hiervan een passend voorstel uit. Hieronder vind je een greep uit ons opleidingsaanbod.

Vragg een offerte aan

Consulting

In een wereld waarin talent moeilijker te vinden is én steeds veeleisender wordt, moet hr meer dan ooit bijdragen tot de strategische doelstellingen van je onderneming. Met onze opleidingen, advies en andere hr-oplossingen ondersteunt SD Worx alle aspecten van je personeelsbeleid. Pragmatisch én op maat van je organisatie.

Contacteer ons

Belangrijke hefbomen voor een organisatie vanuit hr perspectief

Essentiƫle gesprekken

4 gesprekken

De ‘war for talent’ woedt op volle toeren. Door de competenties en talenten van je medewerkers optimaal te managen zorg je voor de juiste mensen op de juiste plaats. Maar hoe pak je dit als leidinggevende het best aan? En hoe sluit je de verwachtingen van je medewerkers aan bij de specifieke competenties die jij zoekt?
De opleiding De 4 essentiële gesprekken voor de leidinggevende in het kader van Performance & Talent Management gaat op zoek naar een gulden middenweg.

Hr als strategisch partner

Business partner

De hr-afdeling is meer dan het doorgeefluik van je organisatie. Meer nog: hr-medewerkers dragen bij aan de strategische processen van je business. Hun rol evolueert dus van adviseur naar co-creator. Heeft jouw hr-medewerker alles in huis om mee aan het stuur te staan van je organisatie?
De opleiding Van hr-medewerker naar strategische businesspartner biedt een volledig pakket van kennis en vaardigheden op maat van de hr-businesspartner.

Leiderschap

Leadership

Wat maakt een sterk leider? Er is in elk geval meer nodig dan strategisch inzicht en organisatorische vaardigheden om het te schoppen tot manager van het jaar. Als leidinggevende is het cruciaal dat je niet enkel je business, maar ook je mensen laat groeien. Dat vergt zowel technische kwalificaties als interpersoonlijke skills.
Om je te helpen groeien in die rol, hebben we deze 3 opleidingen ontwikkeld:

Verzuim

verzuim

Verzuimcijfers zijn de spiegel van de gezondheid van je organisatie. Zowel je medewerkers als je organisatie dragen de kosten van aanhoudende afwezigheid. Ziek is ziek, maar wat als er meer schuilt achter de feiten?
De opleiding Verzuim aanpakken, doe je zo gaat hier uitgebreid op in.