Livestreamings: week van de mobiliteit 2021 - Nieuw

Van 16 tot 22/09 vindt de 'Week van de Mobiliteit' plaats. Tijdens deze week kun je deelnemen aan 4 interessante livestreamings rond mobiliteit:

 • Op 17/09 om 10.00u: Federaal mobiliteitsbudget: spelregels en vernieuwingen
  Het mobiliteitsbudget is nu reeds enkele jaren in voege. Maar hoe staat het hier nu mee? Tijdens deze opleiding overlopen we het systeem en gaan we ook verder in op de wijzigingen en versoepelingen die vanaf september 2021 voorzien zijn. 

 • Op 20/09 om 10.00u: Bike mobility: een fietsplan in de praktijk
  Fietsleaseplannen zijn een hot topic. Meer en meer bedrijven kiezen er voor om in te spelen op de mobiliteitsproblematiek en hierbij oog te hebben voor het welzijn van hun medewerkers. Hoe pak je dit als werkgever best aan? Welke verloningselementen kunnen omgezet worden? Hoe maak je deze omzetting kostenneutraal? Wat zijn de aandachtspunten in de payroll? Enz.

 • Op 21/09 om 10.00u: Mobiliteit en het cafetariaplan
  Flexibel verlonen via een cafetariaplan, ook wel Flex Income Plan genoemd, hoe gaat dat nu concreet? En kan je hierbij als werkgever ook je mobiliteitsvisie in de verf zetten? Tijdens deze opleiding wordt duidelijk hoe wij via het cafetariaplan inspelen op de nieuwe realiteit van vergroening en duurzame verplaatsingen.

 • Op 22/09 om 10.00u: Duurzame mobiliteit en vergroening bedrijfswagenpark
  Op 21 mei 2021 keurde de ministerraad het voorontwerp van wet goed waarmee de regering de verduurzaming van de mobiliteit wil versnellen. Hierbij worden de laatste nieuwigheden rond de vergroening van het bedrijfswagenpark toegelicht.

 • € 385 Klant sociaal secretariaat SD Worx
  € 445 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx
 • Nederlands
  Frans
 • Live streaming training
 • 4 uur
 • KMO portefeuille
Inschrijven

Trainer(s)

Brecht Mangelschots

Brecht Mangelschots - Senior Reward Consultant

Brecht werkt sinds 2012 bij SD Worx. Als Reward Consultant helpt hij organisaties met alle aspecten van flexibel verlonen, van juridisch advies tot volledige implementatieprojecten.

Katrin Naert

Kathleen Veugelen - Senior Legal Consultant

Kathleen startte haar professionele carrière als advocaat arbeids- en sociaal recht. Vervolgens vervoegde ze het team van SD Worx als juridisch consultant. Ze begeleidt bedrijven bij de implementatie van cafetariaplannen en alle mogelijke vraagstukken rond flexibele verloning. Ook mobiliteit is een ‘hot topic’ waarover Kathleen op dagdagelijkse basis juridisch én praktisch advies verstrekt.

Renate De Witter

Renata De Witte - Trainer voor SD Worx

Licenciaat in de Rechten (RUG), specialisatie sociaal recht.

Prijs

€ 385 Klant sociaal secretariaat SD Worx
€ 445 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx

Prijzen exclusief btw

Subsidies

Geniet tot 30% korting via de KMO-portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren. Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496. Meer info en de voorwaarden: www.kmo-portefeuille.be