Livestreaming: Federaal mobiliteitsbudget: spelregels en vernieuwingen op een rij - Nieuw

Het mobiliteitsbudget is nu reeds enkele jaren in voege. Maar hoe staat het hier nu mee? Tijdens deze opleiding overlopen we het systeem en gaan we ook verder in op de wijzigingen en versoepelingen die vanaf september 2021 voorzien zijn. Hoe pak je dit als werkgever best aan? Waar moet je rekening mee houden? Wat met werknemers die reeds waren ingestapt in de (inmiddels afgeschafte) mobiliteitsvergoeding? Kortom, we staan stil bij de do’s en dont’s en geven praktische tips mee.

 

 • € 105 Klant sociaal secretariaat SD Worx
  € 125 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx
 • Nederlands
  Frans
 • Live streaming training
 • 1 uur
 • KMO portefeuille
Inschrijven

Doel

Na het volgen van deze livestreaming:

 • Ben je helemaal mee met het wetgevend kader
 • Ben je op de hoogte van de nieuwigheden die er op wetgevend vlak op komst zijn
 • Heb je voldoende informatie om aan de slag te gaan met het mobiliteitsbudget binnen jouw organisatie 
 

Doelgroep

Iedereen die zich wil verdiepen in het mobiliteitsbudget en de impact van de versoepelingen die de wetgever heeft voorzien in het najaar van 2021. En meer specifiek HR-professionals die overwegen om een federaal mobiliteitsbudget in te voeren.

 

Trainer(s)

Katrin Naert

Kathleen Veugelen - Senior Legal Consultant

Kathleen startte haar professionele carrière als advocaat arbeids- en sociaal recht. Vervolgens vervoegde ze het team van SD Worx als juridisch consultant. Ze begeleidt bedrijven bij de implementatie van cafetariaplannen en alle mogelijke vraagstukken rond flexibele verloning. Ook mobiliteit is een ‘hot topic’ waarover Kathleen op dagdagelijkse basis juridisch én praktisch advies verstrekt.

Prijs

€ 105 Klant sociaal secretariaat SD Worx
€ 125 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx

Prijzen excl. btw

Subsidies

Geniet tot 30% korting via de KMO-portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren. Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496. Meer info en de voorwaarden: www.kmo-portefeuille.be