Livestreaming: Mobiliteit en het cafetariaplan - Nieuw

Flexibel verlonen via een cafetariaplan, ook wel Flex Income Plan genoemd, hoe gaat dat nu concreet? En kan je hierbij als werkgever ook je mobiliteitsvisie in de verf zetten? Tijdens deze opleiding wordt duidelijk hoe wij via het cafetariaplan inspelen op de nieuwe realiteit van vergroening en duurzame verplaatsingen. Alle soorten van mobiliteit zoals fietsen, wagens, openbaar vervoer, deelsystemen,…  komen aan bod. En wat met de wisselwerking met het federaal mobiliteitsbudget: welk systeem biedt welke voordelen? 

 

 • € 105 Klant sociaal secretariaat SD Worx
  € 125 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx
 • Nederlands
  Frans
 • Live streaming training
 • 1 uur
 • KMO portefeuille
Inschrijven

Doel

Na het volgen van deze cursus:

 • weet je hoe flexibel verlonen werkt 
 • begrijp je wat er allemaal mogelijk is qua mobiliteit in je cafeteriaplan
 • ben je op de hoogte van de parafiscale regels die hiermee gepaard gaan
   

Doelgroep

Iedereen die interesse heeft in flexibel verlonen via een cafeteriaplan of die op zoek is naar informatie over de uitbreiding van zijn/haar huidige cafeteriaplan.  

Trainer(s)

Katrin Naert

Kathleen Veugelen - Senior Legal Consultant

Kathleen startte haar professionele carrière als advocaat arbeids- en sociaal recht. Vervolgens vervoegde ze het team van SD Worx als juridisch consultant. Ze begeleidt bedrijven bij de implementatie van cafetariaplannen en alle mogelijke vraagstukken rond flexibele verloning. Ook mobiliteit is een ‘hot topic’ waarover Kathleen op dagdagelijkse basis juridisch én praktisch advies verstrekt.

Prijs

€ 105 Klant sociaal secretariaat SD Worx
€ 125 Niet-klant sociaal secretariaat SD Worx

Prijzen excl. btw

Subsidies

Geniet tot 30% korting via de KMO-portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren. Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496. Meer info en de voorwaarden: www.kmo-portefeuille.be