Excel Experience Day 2018

Eén dag ondersteboven van Excel

Boost uw Excelkennis in 1 dag!

De Excel Experience Day is de jaarlijkse place-to-be voor de ervaren en startende Excelgebruiker. In België is deze studiedag een waar begrip geworden. Dit jaar zijn we al toe aan de 15e editie. De afgelopen jaren haalden niet minder dan 3 070 enthousiaste Excelgebruikers hun hart op tijdens de Excel Experience Days van Kluwer Opleidingen.

Inschrijven
  • € 636
  • Nederlands
    Frans
  • Opleiding in groep
    Opleiding op maat
  • 1 dag
  • Geen subsidies

Deze opleiding op maat van uw bedrijf?

Vraag een offerte

Aanpak

Learning by doing

U kijkt tijdens de Excel Experience Day niet toe van de zijlijn. De boodschap luidt: learning by doing.

Interactieve sessies op de computer

Als deelnemer aan de Excel Experience Day krijgt u een eigen laptop ter beschikking, uitgerust met MS Excel 2016 (Engelstalige versie). Tijdens alle workshops lost u onder deskundige begeleiding concrete cases op en hebt u de mogelijkheid om “real-time” te oefenen.

Welke Excel-versie?

Alle sessies worden uitsluitend in Excel 2016, Engelstalige versie, gegeven. Werkt u zelf met een oudere versie van Excel? Neem dan eerst contact met ons op, dan adviseren wij u graag verder.

Maar liefst 24 parallelsessies op alle niveaus

U hebt per sessie altijd de keuze tussen 4 mogelijke workshops. Om de keuze voor u te vergemakkelijken hanteren wij voor het niveau van onze workshops de volgende indeling: introductie, basis, medium, advanced, advanced+. Zo ervaart u tijdens de Excel Experience Day de ultieme opleidingsmix. Goed voor een maximaal leerresultaat.

Plug uw USB-stick thuis of op het werk in!

Daarop vindt u alle presentaties en cases. Ideaal om de Excel Experience Day thuis of op kantoor te herbeleven. En om naar hartenlust te oefenen.

Programma

Voor enthousiaste en frequente Excelgebruikers

Dring dieper door in het Excel-labyrint. Tijdens de verschillende workshops verkent u de enorme draagwijdte van deze populaire softwaretool.

Maar liefst 24 parallelsessies op alle niveaus

Dankzij de ruime keuze aan parallelsessies is er voor ieder wat wils. U stelt zelf à la carte de ideale opleidingsmix samen.

Tips, tricks en ongekende toepassingen voor een wereld van verschil

het sneller kunnen uitvoeren van alledaagse bewerkingen in Excel ligt vaak aan kleinigheden. Zo kan een macro of een shortcut u zeeën van tijd uitsparen.

Dit jaar met 4 nieuwe sessies!

Ons programma blijft up to date en afgestemd op de verwachtingen van onze deelnemers. Naast de vaste waarden zoals draaitabellen, grafieken en macro's zijn ‘Functies in Excel: de basis’, 'Datacleaning & tekstfuncties', 'PowerQuery versus VBA: the battle', 'Draaitabellen: maak de overstap naar PowerPivot' de nieuwe topics.

Klik hier voor alle details van deze workshop en om u in te schrijven


Prijs: € 636

Prijzen excl. btw

De opleidingen van Kluwer Opleidingen komen in aanmerking voor verschillende subsidies. Handig: zo betaalt u zelf maar een deel van het inschrijvingsgeld.

  • Tot 40% subsidie met KMO portefeuille. Meer info vindt u hier.

Inschrijven

Getuigenissen

Veel bijgeleerd, uitstekende lesgevers leuke en verzorgde locatie, topdag! Britt Van Looveren Bedrijfscontroleur – interne auditor BelOrta
Ik vond het echt heel interessant, ik heb veel bijgeleerd, ik vind het super dat wij al deze opleidingen op een stick krijgen. Dat is echt een heel sterk punt. Ik ga volgend jaar zeker terug komen!!! Christina Lemos Ildefonso Payroll specialist Philips NV
Sterkste punt van elke sessie is het vertrekken van een basis om zo stap per stap naar het resultaat te werken. Tips and trics werden ook gegeven. Wim Franceus IT ACV bouw – industrie & energie