VOLZET !! 10 jaar Dag van de Payroll Professional van SD Worx Learning

En dat vieren we samen met u!
Op donderdag 4 oktober zetten we u en uw job als payroll professional opnieuw in de kijker. Dit jaar belooft een hele speciale editie te worden, de Dag van de Payroll Professional blaast 10 kaarsjes uit en dat vieren we.

Voor onze verjaardagseditie verwelkomen we u graag in San Marco Village te Schelle. Naast leuke verjaardagtraktaties belooft het alweer een leerrijke dag te worden, waarop we u alles vertellen over de laatste actualiteit en evoluties binnen payroll. Een niet te missen dag die ervoor zorgt dat u groeit in uw job en ervaringen kan delen met 600 payroll collega’s.
dvdpp

Word Payroll Professional van het jaar

Op deze speciale jubileumeditie verkiezen we voor de eerste keer de Payroll Professional van het jaar! Hij of zij mag zich gedurende 1 jaar de absolute koning of koningin van het payroll landschap noemen. Bent u klaar om te strijden voor deze felbegeerde titel? Schrijf u in voor de Dag van de Payroll Professional, hou begin september uw mailbox in de gaten en wie weet kronen we u die dag wel tot Payroll Professional van het jaar.

U beslist

Dit jaar beslist u opnieuw op voorhand welke workshops u volgt. U kiest 3 workshops uit ons Dag van de Payroll Professional aanbod. Zo stelt u zelf uw programma samen, volledig op maat.

De SD Worx Business Market

Altijd al willen weten hoe eBlox werkt of hoe Ella, onze online HR-assistent, u kan ondersteunen? Meer weten over het SD Worx Flex Income Plan? Of bent u op zoek naar de ideale tijdsregistratie- en planningsformule? Stel uw vraag aan onze specialisten op de SD Worx Business Market. Zij geven u doorlopend gratis advies.

Korting van 100 euro dankzij uw individuele code

De bezoekerspas bevat een individuele code met een korting van 100 euro voor een inschrijving op een volgende opleiding bij SD Worx Learning. Zie algemene voorwaarden onderaan. Op 4 oktober - en alleen op deze dag - is deze code van 100 euro het dubbele waard. Mis deze unieke kans niet en schrijf u de dag zelf nog in voor een opleiding.

Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen op onze 10 de jubileum editie! Het belooft opnieuw een schitterende dag te worden.

Kies uw workshop

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Al onze workshops zijn volzet.

 • Sessie 1: 9u30 - 11u
 • Sessie 2: 11u30 - 13u
 • Sessie 3: 14u - 15u30

Praktische info

Wanneer?

Donderdag 4/10/18, 8.30 u - 17 u

Waar?

San Marco Village Boomsesteenweg 31 2627 Schelle

Vragen?

Contacteer ons op 078 15 90 24 of via learning@sdworx.com

Test uw kennis rond re-integratie

Bent u volledig op de hoogte van alle spelregels rond re-integratie? Hoe pakt uw organisatie dit aan? Onze HR-experte Saartje Brits test uw kennis rond re-integratie. Quiz mee en ontdek wat een re-integratieplan moet vermelden of wat u als werkgever verplicht bent te doen op gebied van ander of aangepast werk.

Download hier de presentatie

Vakantiewetgeving anno 2018

Drie keer per jaar is vakantiegeld een populair thema op de payroll-afdeling. Vakantiegeld op een verstaanbare manier uitleggen aan werknemers is allesbehalve simpel. Wat vaak het moeilijkst is, is het berekenen van de vakantierechten, in het bijzonder bij ziekte en progressieve werkhervatting. Annelies Mattheus ex-dossierbeheerder op het SD Worx sociaal secretariaat kent het vakantiegeld als geen ander en duikt graag samen met u in deze complexe materie.

Download hier de presentatie

Het ontslag in al zijn facetten

Een werknemer ontslaan, hoe pakt u dat aan? Er zijn immers verschillende mogelijkheden waarop u een werknemer kan ontslaan en bij elk van deze ‘vormen’ van ontslag horen bepaalde formaliteiten en procedures die u moet respecteren. Onze Manager Legal Training Jill Everaert geeft u een praktische kijk op ontslag, wat met de recente rechtspraak rond discriminatie bijvoorbeeld, in hoeverre kan je sociale media gebruiken bij ontslag en vanaf wanneer heb je te maken met een kennelijk onredelijk ontslag?

Download hier de presentatie

Vragen over uw pensioen en dat van uw werknemer beantwoord

Dat vragen over pensioen ‘hot’ zijn, bewijzen de lange wachttijden bij de pensioenlijn en een overwerkte pensioendienst. Werknemers zitten duidelijk met veel vragen als het op hun pensioen aankomt. Nicole Meersman maakt u wegwijs in de spelregels van het pensioen en de wijzigingen die vanaf 2019 hun invloed zullen hebben. Na deze workshop kent u het antwoord op de meeste pertinente vragen over de pensioenopbouw van uw werknemer.

Download hier de presentatie

Ontwar de knoop van internationale tewerkstelling, 10 vragen beantwoord

De regelgeving rond internationale tewerkstelling is geen lachertje, ziet u door de bomen het bos nog? Consultants Bart Hollebekkers en Elke Brees ontwarren samen met u de knoop van internationale tewerkstelling. Aan de hand van 10 vragen wandelen ze samen met u doorheen het landschap van internationale tewerkstelling en verleggen ze voor u de grenzen. Zo vindt u opnieuw uw weg en krijgt u antwoord op de 10 meest prangende vragen rond internationale tewerkstelling.

Download hier de presentatie

Mobiliteitsbudget of mobiliteitsvergoeding: hoe maakt u de beste keuze?

Alternatieve manieren van verlonen waren de afgelopen maanden niet uit de actualiteit weg te denken. Een competitief en aantrekkelijk verloningspakket vormt voortaan een integraal onderdeel van elk modern HR-beleid, zo ook het mobiliteitsbudget en de mobiliteitsvergoeding. Via deze manieren van vergoeding zorgt u er als werkgever voor dat werknemers hun verplaatsingen efficiënt en op maat van hun behoeften kunnen organiseren. Mobiliteitsexperte Veerle Michiels bekijkt samen met u welke oplossing het best past binnen uw organisatie en welke de gevolgen zijn.

Download hier de presentatie 

Een efficiƫnt verzuimbeleid opstellen doet u zo

Het ziekteverzuim in België steeg de laatste tien jaar met 33%. Zo was de Belgische werknemer in 2008 gemiddeld 9,4 dagen afwezig van het werk en steeg dat aantal naar 12.1 dagen in 2017. Verzuim brengt ook een niet te onderschatten kost met zich mee voor bedrijven, gemiddeld 1.000 euro per voltijdse werknemer. Investeren in een efficiënt verzuimbeleid loont dus zeker de moeite. Verzuimexpert Peter Beeusaert bekijkt samen met u hoe u best werkt aan een proactief aanwezigheidsbeleid en hoe een verzuimanalyse, waarin cijfers een belangrijke rol spelen, uw organisatie kan helpen om afwezigheid naar een aanvaardbaar cijfer terug te brengen.

Download hier de presentatie

Digitale transformatie en de moderne werkplek

Technologie evolueert razendsnel en digitalisering transformeert nu ook de werkomgeving en belevingswereld van medewerkers, in positieve én negatieve zin. Wat zijn valkuilen van digitalisering, maar vooral welke opportuniteiten en meerwaarde kan het creëren voor de werkplek van de toekomst? Hoe gaan organisaties om met digitalisering en wat kunnen zij ondernemen om gestalte te geven aan de moderne werkplek?

Download hier de presentatie

Algemene voorwaarden

 • Voor deelname aan de Dag van de Payroll Professional betaalt u 100 euro. In ruil krijgt u een waardebon van hetzelfde bedrag. Die kan u inruilen voor korting op een opleiding naar keuze van SD Worx Learning.
 • Op 4 oktober - en alleen op deze dag - is deze code van 100 euro het dubbele waard
 • Alle open opleidingen van minimum 1 volledige dag van SD Worx Learning komen in aanmerking 
 • Prijs exclusief BTW
 • Uw waardebon is geldig van 04/10/2018 tot 31/08/19
 • Korting geldig voor opleidingen die starten voor 31/12/19
 • Korting niet geldig voor opleidingen op maat/in company of de Dag van de Payroll Professional
 • Korting cumuleerbaar met KMO-portefeuille
 • Geen Duo-leren, andere kortingen of voordelen van toepassing
 • Veranderen van workshop is niet mogelijk
 • Kosteloos annuleren van een inschrijving is mogelijk tot 1 week voor de Dag van de Payroll Professional 2018
 • Programma van de Dag van de Payroll Professional 2018 onder voorbehoud