Ons team van sociaaljuridische trainers staat voor u klaar

Recent gestart op de HR-afdeling? Na een lange tijd van afwezigheid terug aan de slag? Dan is nu hét moment om u zo snel mogelijk (terug) in te werken. Een opleiding op maat is dé garantie op succes. Hierbij is SD Worx Learning uw beste leerpartner. We hebben voor elke HR-professional een opleiding die aansluit bij zijn specifieke leerbehoefte.

Aan de hand van enkele vragen hiernaast vindt u makkelijk uw weg in onze basisopleidingen:

Laat u overtuigen door onze troeven

SD Worx Certified Payroll Professional

Met deze test beproeft en valideert u uw kennis over payroll en sociaal recht aan de hand van praktische vragen.

Duo-leren: individueel én als organisatie meer leerresultaat

Maak gebruik van de kmo-portefeuille

Maak kennis met onze trainers

Annelies Mattheus

Annelies Mattheus

Annelies is afgestudeerd in de richting Human Resources. In haar opleiding heeft zij zowel kennis mogen maken met de softe als de harde kant van HR. In de loop van 2010 begon Annelies haar avontuur bij SD Worx, als dossierbeheerder op het sociaal secretariaat. Als dossierbeheerder heeft zij de kans gekregen om training te geven aan nieuwe collega’s, maar naarmate de tijd vorderde ook aan klanten. Zo ontdekte zij al snel dat training geven haar passie was. De overstap naar SD Worx Learning liet dan ook niet lang op zich wachten.

nicole

Nicole Meersman

Nicole behaalde haar diploma “Administratief recht” in 1985 aan de Provinciale Hogeschool in Brussel. Haar opgedane kennis kon Nicole onmiddellijk in de praktijk toepassen in haar functie bij de Stad Brussel waar ze ongeveer 20 jaar actief was op de personeelsdienst. Als zelfstandig consultant heeft ze zich verder ontwikkeld in sociaal juridische topics bij projecten in het kader van verschillende HR opdrachten.  Vanaf 2008 werkte ze als payroll consulent bij SD Worx (kantoor Leuven) waar ze een uitgebreide KMO portefeuille beheerde. Doorheen de jaren groeide ze naar een experten / adviseur rol en stond ze de klanten pro actief bij in hun personeelsbeheer.

Saartje Brits

Saartje Brits

Saartje specialiseerde zich in bedrijfseconomie en -beleid aan de Economische Hogeschool. Na haar studies ging ze aan de slag in HR. Daar ontpopte ze zich tot HR-professional en deed ze ervaring op in zowel de private- als de overheidssector. Saartje heeft expertise opgebouwd in recruitment, loopbaanopvolging, het aansturen van verbeteringsprocessen en de opzet van een algemeen HR-beleid. Het sociaaljuridische aspect van HR boeide haar het meest. Sinds 2017 is Saartje aan de slag als trainster bij SD Worx Learning. Op die manier grijpt ze de kans haar ervaring met het Belgische arbeidsrecht gepassioneerd en met de nodige kennis van zaken over te dragen op de deelnemers.

Laat u inspireren door getuigenissen van enkele klanten

Naam van de opleiding vat het perfect samen: "de essentie". Aan te raden voor iedereen die nood heeft aan een degelijke basiskennis van sociaal recht met betrekking tot HR. Erwin Lavens HR Assistant - Switch
Het is een heel goede cursus wanneer je van nul moet beginnen op vlak van sociale wetgeving. Het wordt duidelijk, rustig, helder en to the point uitgelegd. Lien Van Raemdonck HR Assistant - Bilfinger Industrial Services