Actualiteitensessie Nederlands arbeidsrecht voor Belgische werkgevers Nieuw

Na de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) in 2015 is het Nederlands arbeidsrecht opnieuw in beweging. In 2018 werd reeds vermeld dat in de begroting van 2019 aandacht ging zijn voor diverse arbeidsrechtelijke aspecten, zoals een herziening van het Nederlandse arbeidsrecht, de langverwachte compensatie transitievergoeding en nog meer.

Deze opleiding op maat van je bedrijf?
Vraag een offerte
  • 425
  • Nederlands
  • Opleiding in groep
    Opleiding op maat
  • halve dagen
  • KMO portefeuille
Nog niet ingepland. Hou me op de hoogte van nieuwe data

Doelgroep

Deze opleiding is voor alle Belgische werkgevers met personeel in Nederland die up-to-date willen zijn met het Nederlands arbeidsrecht.

Heb je nog geen basiskennis van het Nederlands arbeidsrecht volg dan eerst de opleiding Nederlands arbeidsrecht voor Belgische bedrijven.

 

Programma

Onze Nederlands arbeidsjuristen praten je tijdens deze sessie van 3 uur bij over:

  • alle ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht
  • de plannen van de regering voor het komende jaar
  • relevante actuele rechtspraak

Trainer(s)

Wilma Engels

Wilma Engels - Manager en juriste arbeidsrecht

Wilma is werkzaam als manager van de afdeling Tax & Legal Nederland en tevens als juriste arbeidsrecht. Voor zij haar carrière bij SD Worx startte, was ze werkzaam als advocate arbeidsrecht op een advocatenkantoor. Zowel als advocate als juriste bij SD Worx heeft zij ruime ervaring in het arbeidsrecht opgedaan. Deze ervaring past zij met veel passie in haar dagelijkse praktijk toe, waarbij zij altijd op zoek is naar de beste en meest praktische oplossing voor de klant. Daarnaast verzorgt Wilma arbeidsrechtelijke opleidingen en seminars.

Ralph Koks - Jurist arbeidsrecht en gegevensbescherming voor SD Worx Nederland

Ralph Koks is jurist arbeidsrecht en gegevensbescherming bij SD Worx Nederland. Naast het verzorgen van opleidingen, heeft hij een brede adviespraktijk. Ralph adviseert niet alleen Nederlandse, maar met name ook buitenlandse ondernemingen omtrent onderwerpen als: arbeidsongeschiktheid, ontslag, cao’s, vakantie en verlof, medezeggenschap en privacy van werknemers. Voor Ralph de overstap maakte naar SD Worx, was hij werkzaam als advocaat. Doordat hij in die periode zowel werkgevers als werknemers bijstond, kent Ralph beide kanten van de medaille. Met deze bruikbare ervaring weet hij bij conflicten vaak goed te anticiperen op de eerstvolgende stap van een werknemer


Subsidies

Geniet tot 30% korting via de KMO-portefeuille
Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren. Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496. Meer info en de voorwaarden: www.kmo-portefeuille.be