Je eerste werknemer aanwerven: kies voor de ondersteuning van SD Worx

Je ziet je workload stijgen en vraagt je af of je niet beter versterking zoekt. Of je hakte de knoop al door en zoekt nu een partner die je kan helpen bij alles wat bij tewerkstelling van een (eerste) medewerker komt kijken. Bij SD Worx ben je aan het goede adres. Dankzij onze ruim 70 jaar ervaring in payroll en hr, en de intensieve begeleiding van onze Startersservice verloopt je start met personeel gegarandeerd van een leien dakje.

Ik wil graag een persoonlijk gesprek

Als je liever meteen een van onze adviseurs aan de lijn hebt, kun je tijdens de kantooruren bellen naar 078/150 450.

startende werkgevers

Garantie op een succesvolle start

Dat je zaak goed draait, geeft je ongetwijfeld een geweldig gevoel. Maar tegelijk komen er veel vragen op je af als je eraan denkt te starten met personeel: waar vind je de juiste versterking? Kies je meteen voor een vaste medewerker of een tijdelijk contractWat moet je dan allemaal regelen en nog belangrijker, wat gaat het je kosten? Onze startersadviseurs zetten je op weg met duidelijke antwoorden.

Wat we je bieden

  • een vaste contactpersoon die jouw onderneming door en door kent;
  • heldere antwoorden op al je vragen;
  • advies dat aansluit op je ambities voor je zaak.

Stap 1: Helder en concreet advies

Een van onze startersadviseurs gaat met je samenzitten om jouw plannen en idee├źn te bespreken. Je krijgt meteen advies mee.

Bijvoorbeeld welk statuut het meest aangewezen is, op welke kortingen je aanspraak maakt...

Stap 2: We brengen administratief alles in orde

Hebben we een match? Dan brengen we de aansluiting in orde, regelen we de administratie naar de overheid en zorgen we ook voor alle documenten die je nodig hebt om een medewerker te laten starten (zoals een arbeidscontract).

Stap 3: We zetten alles op voor een vlotte eerste loonberekening

We geven je praktische info en tips op basis van je bedrijfsactiviteiten.

Daarnaast zetten we ook onze payrolloplossing Proxy op zodat de eerste loonberekening meteen vlot verloopt.

banner starten als werkgever NL

 

Artikels voor startende werkgevers

Blog
sociaal-secretariaat-inschakelen

Wie berekent de lonen?

17 juli 2017

De tijdige uitbetaling van het loon is niet alleen cruciaal voor de goede verstandhouding tussen jou en je medewerker, je bent er ook wettelijk toe verplicht. Bovendien moet de berekening kloppen als een bus, elke maand opnieuw. Daarnaast heb je als werkgever een aantal verplichtingen ten aanzien van de overheid. Een sociaal secretariaat inschakelen is daarom geen overbodige luxe.

Lees meer

Blog
eerste-aanwerving

Je eerste aanwerving: wie neem je in dienst?

15 juli 2019

Proficiat, je zaak draait! Omdat jezelf klonen vooralsnog moeilijk haalbaar is, schakel je extra mankracht in. De ideale piste hangt af van tal van factoren: raakt je eigen to-dolijst niet meer afgevinkt? Wil je een tijdelijk tekort snel opvangen? Heb je op structurele basis extra expertise of competenties nodig? En vooral: welk budget heb je voorhanden?

Lees meer

Blog
formaliteiten-opstart-werkgever

Checklist: wat moet je regelen vóór de eerste werkdag?

10 juli 2019

Veel startende werkgevers zien als een berg op tegen de opstartformaliteiten van een eerste tewerkstelling. Begrijpelijk, want er komt wel een en ander bij kijken. Maar weet dat je er niet alleen voor staat: als erkend sociaal secretariaat begeleidt SD Worx je in de verschillende stappen. Deze zeven stappen moet je zeker op voorhand nemen:

Lees meer