Professionele begeleiding naar een succesvolle toekomst

Je wil je eerste werknemer(s) aanwerven? Of wil je een bezoldiging opnemen uit jouw vennootschap?

Onze startersadviseurs geven je de nodige professionele begeleiding zodat je je volop kan focussen op het succes en de groei van jouw onderneming. SD Worx neemt als erkend sociaal secretariaat alles over wat met jouw tewerkstelling te maken heeft. Naast een correcte loon- en tewerkstellingsadministratie, kunnen we ook begrijpelijk en toepasbaar sociaal-juridisch advies bieden en helpen met je personeelszaken. 

Ik wil starten als werkgever

startende werkgevers

Waarmee kunnen we je helpen?

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel onze Startersservice

Tel: 078 150 450

Artikels voor startende werkgevers

Blog
sociaal-secretariaat-inschakelen

Wie berekent de lonen?

17 juli 2017

De tijdige uitbetaling van het loon is niet alleen cruciaal voor de goede verstandhouding tussen jou en je medewerker, je bent er ook wettelijk toe verplicht. Bovendien moet de berekening kloppen als een bus, elke maand opnieuw. Daarnaast heb je als werkgever een aantal verplichtingen ten aanzien van de overheid. Een sociaal secretariaat inschakelen is daarom geen overbodige luxe.

Lees meer

Blog
eerste-aanwerving

Je eerste aanwerving: wie neem je in dienst?

15 juli 2019

Proficiat, je zaak draait! Omdat jezelf klonen vooralsnog moeilijk haalbaar is, schakel je extra mankracht in. De ideale piste hangt af van tal van factoren: raakt je eigen to-dolijst niet meer afgevinkt? Wil je een tijdelijk tekort snel opvangen? Heb je op structurele basis extra expertise of competenties nodig? En vooral: welk budget heb je voorhanden?

Lees meer

Blog
formaliteiten-opstart-werkgever

Checklist: wat moet je regelen vóór de eerste werkdag?

10 juli 2019

Veel startende werkgevers zien als een berg op tegen de opstartformaliteiten van een eerste tewerkstelling. Begrijpelijk, want er komt wel een en ander bij kijken. Maar weet dat je er niet alleen voor staat: als erkend sociaal secretariaat begeleidt SD Worx je in de verschillende stappen. Deze zeven stappen moet je zeker op voorhand nemen:

Lees meer