ASAP: van enjoy naar engage

 
Nog veel te vaak blijven we met hr hangen in operationele processen en taken, maar eigenlijk missen we een strategisch kader en vooral richting.
Ann Doucet
Ann Doucet Human Engagement Director ASAP

Anno 2021 staat de teller van ASAP op 80 kantoren verspreid over het land en een 280-koppige vaste equipe. Bovendien broedt de Limburgse hr-dienstverlener op verdere internationaliseringsplannen. Toch is ASAP na vier decennia nog altijd een op en top familiebedrijf. Human Engagement Director Ann Doucet stond drie jaar geleden voor de pittige uitdaging om een voor de groeiende organisatie een hr-strategie uit te dokteren. “Een betrokken team was mijn streefdoel”. 

Het verhaal van Ann Doucet bij ASAP start in 2018. Van het management krijgt ze carte blanche om voor de groeiende organisatie een overkoepelend hr-beleid uit te rollen. Ze had op dat moment al flink wat hr-watertjes doorzwommen. “Nog veel te vaak blijven we met hr hangen in operationele processen en taken”, blikt ze daarop terug. “Maar eigenlijk missen we een strategisch kader en vooral richting. Een betrokken team moet het streefdoel zijn, en dat was meteen ook mijn inzet als Human Engagement Director bij ASAP.”

Lees hier de volledige customer case