Newsflash corona

18/03/2020
Met deze Newsflash houden we je regelmatig op de hoogte over de impact van het coronavirus op Belgische bedrijven en werknemers. Telkens wanneer er relevante actua is zullen wij dat via deze Newsflash met je delen.

Uiteraard kun je ook onze website bezoeken. Deze wordt dagelijks up-to-date gehouden. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk en deskundig advies op maat van je bedrijf, stel dan hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk met jou contact op.

SD Worx zal je blijven helpen en ondersteunen tijdens deze uitdagende weken.

Sociale verkiezingen opgeschort naar een latere datum!

We geven je de laatste stand van zaken mee

De sociale partners geven aan dat zij een akkoord bereikten over de opschorting van de sociale verkiezingen. De sociale verkiezingen zouden dus niet doorgaan in mei 2020, maar verschoven worden naar een latere datum. Bekijk de onderstaande webinar en krijg de informatie uit de eerste hand, en een antwoord op een aantal vaakgestelde vragen.

 

Uitstel sociale verkiezingen door CORONA - stand van zaken 17 maart 2020


Elke onderneming heeft specifieke uitdagingen

We leiden je door diverse mogelijkheden

In deze tijden heeft elke onderneming zijn specifieke uitdagingen. De ene heeft net meer werk omwille van corona, denk maar aan de voedingswinkels en afhaalrestaurants. De andere heeft net minder werk omdat ze verplicht moeten sluiten. Sommige bedrijven moeten zich (tijdelijk) anders organiseren. In de onderstaande webinar leiden onze consultants je door diverse mogelijkheden om jouw specifieke uitdagingen aan te pakken. 

 

COVID-19 - wat als thuiswerk de norm wordt?