SD Worx stelt voor … SD Worx Staffing Solutions

3 juni 2019

Met Staffing Solutions breiden we ons aanbod rond ondersteuning op tewerkstellingsvlak naar bedrijven uit én helpen we werknemers naar hun volgende uitdaging.

Het is zover: met trots lanceren we SD Worx Staffing Solutions – voorheen VIO Interim en Flexpoint Group. Voortaan kunnen bedrijven dus niet enkel rekenen op onze payroll- en hr-diensten, maar ook op een versterkte ondersteuning op vlak van rekrutering en flexibele tewerkstelling.

Bezoek de website van SD Worx Staffing Solutions

De arbeidsmarkt wordt almaar flexibeler. Het aantal medewerkers dat niet langer vast in dienst is, groeit aanzienlijk. Meer nog, het concept ‘een job voor het leven’ behoort vooral bij de jongere generaties tot de verleden tijd. Wie werkt, is meer dan ooit op zoek naar een baan die ze als zinvol beschouwen, naar een werkgever waarmee ze zich kunnen identificeren.

Inspelen op groeiende markt van flexibel werken

Ook bij SD Worx zagen we deze evolutie en we hebben onze organisatie daarop afgestemd: in oktober 2017 en juli 2018 namen we respectievelijk VIO Interim en Flexpoint Group over. Zo wagen we ons niet alleen op de Belgische uitzendmarkt, maar ook meteen op de Nederlandse.

“Heel wat bedrijven vinden het erg uitdagend om de totale werknemerspopulatie op een geïntegreerde manier aan te sturen”, legt Filip Dierckx, voorzitter van de Raad van Bestuur van SD Worx, uit. “Het doel is vaak om de vaste medewerkers meer flexibiliteit te gunnen, en de flexibele schil beter aan de onderneming te binden.”

“Volwaardige hr-partner, in elk aspect”

Naast payroll- en hr-diensten bieden we nu ook diensten rond uitzendwerk, detachering, werving & selectie, loopbaanbegeleiding, outplacement en specifieke payroll voor uitzendkrachten aan. “Op deze manier willen we bedrijven meer dan ooit tonen dat ze bij SD Worx terechtkunnen met al hun vraagstukken op vlak van hr”, benadrukt Dierckx.

Klanten van het sociaal secretariaat van SD Worx kunnen nog steeds bij hun vertrouwde kantoor terecht. Voor vragen rond rekrutering en flexibele tewerkstelling staan de medewerkers in de vernieuwde SD Worx-kantoren voor je klaar.