SD Worx sleept twee HR Excellence Awards in de wacht

Zowel trofee voor ‘Best HR Services & Support Company’ als ‘Best HR Service Provider of the Decade’ pronken in de prijzenkast

15 november 2019

Hr-dienstenverlener SD Worx kaapte tijdens de HR Excellence Awards 2019 twee prijzen weg: zowel in de categorie ‘Best HR Services & Support Company’ als ‘Best HR Service Provider of the Decade’.

Op 14 november 2019 vond de uitreiking van de HR Excellence Awards plaats, de jaarlijkse hoogmis voor hr-spelers. De voorbije jaren wist SD Worx al verschillende keren een nominatie te verzilveren. “Toch blijft het spannend afwachten en is het een hele ontlading als je de naam van ons bedrijf hoort vallen”, klinkt het bij een trotse Tom Wouters, vice-president bij SD Worx België. Welk bedrijf in elke categorie wint wordt bepaald door een stemming door een jury van hr-experts én een stemming door het brede publiek. Tom Wouters: “Ik wil in naam van elke SD Worx-collega iedereen die voor ons stemde dan ook van harte bedanken.”

Innovatie van de bovenste plank

SD Worx behaalde de prijs voor de ‘Best HR Services & Support Company’ met z’n innovatieve Digital Assistant. “Met de Digital Assistant maken we komaf met de versnippering aan tools op de werkvloer en laten we werknemers hun hr-administratie vlot digitaal beheren”, vertelt Kim Van Loo, een van de bedenkers. De Belgische poot van technologieleverancier SKF sprong als een van de eersten op de kar en is een enthousiaste gebruiker.

Bekroning voor 10 jaar klantgerichte service

Daarnaast reef SD Worx ook de felbegeerde award voor ‘Best HR Service Provider of the Decade’ binnen. “De voorbije tien jaar is de wereld van werk sterk veranderd”, aldus Tom Wouters. “De stijgende vraag naar autonomie en flexibiliteit, de war for talent, digitalisering … Als hr-bedrijf volgen we die veranderingen op de voet op. We passen ons aanbod daaraan voortdurend aan of ontwikkelen proactief nieuwe oplossingen, zodat we onze klanten op elk moment de best mogelijke service kunnen bieden. Deze prijs is een mooie erkenning van het werk van al onze collega’s.”

Moment suprême in de hr-wereld

De HR Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan hr-bedrijven die zich onderscheiden door innovatieve diensten en duidelijke toegevoegde waarde bieden aan organisaties uit de privé- en publieke sector.