Integratie SD Worx en Workday: een vlotte ervaring voor internationale payroll

Haal nu in zes Europese landen het maximum uit je payroll- en hr-gegevens

11 december 2019

Als partner van Workday Global Payroll helpt SD Worx multinationale organisaties om hun wereldwijde personeelsbestand doeltreffend te beheren en hun payroll efficiƫnt te verwerken. In november 2019 bereikten we een nieuwe mijlpaal: de integratie tussen SD Worx-payroll en Workday is nu ook in Zwitserland een feit.

Als partner van Workday Global Payroll helpt SD Worx multinationale organisaties om hun wereldwijde personeelsbestand doeltreffend te beheren en hun payroll efficiënt te verwerken. In november 2019 bereikten we een nieuwe mijlpaal: de integratie tussen SD Worx-payroll en Workday is nu ook in Zwitserland een feit.

De oplossingen van zowel SD Worx als Workday bevatten essentiële gegevens die hr-afdelingen nodig hebben om een naadloze payrollervaring in verschillende landen te garanderen. SD Worx zorgt ervoor dat het gemakkelijk en eenvoudig is om payroll- en hr-gegevens tussen Workday en de eigen payrolloplossingen te delen en te synchroniseren.

Uitgebreide dekking

Johan Meyer, productmanager bij SD Worx: "Wij willen samen met Workday de payrollintegratie vereenvoudigen en tegelijkertijd de gebruikservaring verbeteren. Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een vlotte uitwisseling van hr- en payrollgegevens tussen Workday en onze tools mogelijk te maken. We kunnen met trots melden dat bedrijven voortaan in maar liefst zes landen van deze integratie kunnen profiteren: België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk."

SD Worx Europe

Op weg naar een allesomvattend hr-dashboard

Naargelang hun organisatorische behoeften kunnen bedrijven een keuze maken uit onderstaande koppelingen:

  • Employee demographics: eenvoudige export van alle persoonsgegevens die nodig zijn voor een nauwkeurige en tijdige payrollverwerking.
  • Earnings and deductions: een overzicht van de loonpakketten van een specifieke werknemer in een paar muisklikken.
  • External payroll results (EXPR): de payrollresultaten uploaden om de gegevens onmiddellijk in Workday te bekijken en hierover te rapporteren.

Wil je graag weten hoe de beste digitale hr-omgeving voor jouw organisatie eruitziet? Neem contact op met onze specialisten.