1. Home>
 2. Nieuws & inspiratie>
 3. Mobiliteit>

Ken jij de spelregels van het mobiliteitsbudget? Doe de test

-Leestijd:: 7 Minuten
fiets

Behoort een duurzaam verkeersbeleid tot het hart van je organisatie? Dan kent het mobiliteitsbudget vast en zeker geen geheimen meer voor jou. Of jij een expert bent, ontdek je hier.

  Sara Flipkens
  BySara Flipkens-Manager Flex Income Plan, Mobility & Warrants

  Sara Flipkens werkt sinds 2007 bij SD Worx. Vandaag leidt ze een team experten met een passie voor flexibel verlonen en mobiliteitsoplossingen. Samen met hen inspireert, begeleidt en ontzorgt ze klanten zowel op strategisch, juridisch als praktisch vlak zodat ze de juiste accenten kunnen leggen in hun hr-beleid en de uitdagingen waarvoor hun bedrijf staat tackelen.

  Gerelateerde artikelen

  mobiliteit
  Ebook

  Op weg naar slimmere mobiliteit

  Files zijn niet enkel nefast voor het milieu, maar ook voor het welzijn en de productiviteit van je medewerkers. Als organisatie doe je er dus goed aan om een doordachte regeling van het woon-werkverkeer aan te bieden. Gelukkig heb je de keuze uit een brede waaier aan alternatieven voor de bedrijfswagen.

  In dit e-book delen we graag de verschillende pistes om een duurzamer verkeersbeleid te introduceren en te stimuleren. Zo kun je de tevredenheid en het engagement van je medewerkers een stevige boost geven.

  2021-05-01
  fiets
  Blog

  De bedrijfsfiets: de voordelen op een rij

  Voor je werknemers wordt het steeds lastiger om met de auto naar het werk te pendelen. De fiets is een interessant alternatief: naast minder stress en een gezonde portie lichaamsbeweging zijn er ook flink wat fiscale voordelen.

  By Veerle Michiels2020-01-02
  BE_blog_fiets_1200x800
  Blog

  Het mobiliteitsbudget: de spelregels op een rij

  Vanaf 1 maart 2019 is het mobiliteitsbudget een feit. Dat laat werknemers toe om een geldsom vrij te verdelen over verschillende vervoersmiddelen, om vlotter en milieubewuster op het werk te raken.

  By Veerle Michiels2019-03-01