1. Home>
 2. Nieuws & inspiratie>
 3. Corona>
werkbaar

Werkbaarheidscheques: uitbreiding door coronacrisis

Belangrijk: de cheques mogen worden gebruikt voor advies, begeleiding of opleiding over het gebruik van beschermingsmateriaal, maar niet om dat materiaal aan te kopen of te installeren.

  2. Verlenging geldigheidsduur aanvragen

  Wil je een aanvraag indienen voor deze steunmaatregel? Dat kan voorlopig tot 31 december 2021. Eerst neem je een erkende dienstverlener in de arm, zoals SD Worx. Daarna volgt het stappenplan om je aanvraag te doen via het onlineplatform van ESF Vlaanderen.

   

   Wil je meer info over werkbaarheidscheques?

   Als erkend dienstverlener kunnen we je begeleiden en adviseren rond flexibele uurroosters, welzijn, een duurzaam thuiswerkbeleid enzovoort. 

    Stel ons je vraag en we nemen snel contact met je op.

    Wil je meer weten over ons opleidingsaanbod?

    SD Worx Learning biedt opleidingen aan binnen de domeinen sociaaljuridische actua, payroll, soft HR en leadership. 

     Ontdek ons opleidingsaanbod
     Geert Vermeir

     Geert Vermeir

     Juridisch Expert

     Geert Vermeir werkt voor het juridisch kenniscentrum van SD Worx. Met zijn rechtendiploma op zak (KULeuven), begon hij te werken als Legal Advisor en later als Knowledge Manager bij Securex. Na een decennium bij Securex trad hij in april 2008 in dienst bij SD Worx als Senior Legal Advisor. Sinds juli 2014 werkt hij voor het juridisch kenniscentrum. Als expert op vlak van arbeidsrecht en sociale zekerheid deelt hij zijn kennis onder andere als trainer in sociaaljuridische opleidingen.