Nieuwsoverzicht

12 augustus 2020

SD Worx verzamelt sparks voor goede doelen en tegen Corona

SD Worx bestaat 75 jaar. En zelfs in deze uitdagende tijden waar het coronavirus ons allen in de greep heeft, wil SD Worx dit momentum niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom heeft het samen met The Oval Office een interne en externe communicatiecampagne ontwikkeld waarmee het in totaal 150.000 euro wil schenken verspreid over 75 goede doelen, die genomineerd en gekozen werden door de collega’s van SD Worx zelf. Speciale aandacht gaat uit naar initiatieven die helpen het Coronavirus te overwinnen.

16 juni 2020

4 juni 2020

Overzicht nieuwe wetsvoorstellen

De derde fase van de exitstrategie op 8 juni luidt al veel verandering in, maar daarnaast liggen nog zaken op de onderhandelingstafel om te helpen bij de heropstart. Ook houdt de regering al rekening met een volgende coronagolf. Sommige voorstellen zitten in een vergevorderde stemronde, andere hebben nog bijkomend advies nodig.

27 april 2020

Jolien D’Hoore brengt pakjes naar collega’s van SD Worx

Veerkracht. Daar ontbreekt het Jolien D’Hoore zeker niet aan. Zij beweert een droom van een job te hebben. Dat hebben we dan toch al gemeen. Een kort verslag van een voormiddag jakkeren over kasseien en beuken tegen de wind. Met respect voor de social distancing, uiteraard!

14 maart 2020

Verplichte sluiting horeca door corona: hoe vraag je tijdelijke werkloosheid aan?

Als uitbater kun je tijdelijke werkloosheid wegens overmacht inroepen. Dat geldt ook voor toeleveranciers van de horecasector met werknemers voor wie er door de sluiting geen werk meer is. We leggen stap voor stap uit hoe je dat doet.