Header

Vereenvoudig en automatiseer je talentmanagement

Talent aantrekken en behouden, zorgen dat je mensen het beste uit zichzelf halen en je een uitstekende employee experience creëert: als hr-professional sta je voor een stevige opdracht. Met flexibele tools en diepgaande expertise in talentmanagement helpt SD Worx je om die uitdagingen te tackelen en in successen om te zetten.

Contacteer ons

test

Individuele sterktes & ambities

Door je mensen optimaal te ontwikkelen, hun prestaties op te volgen en wijzigingen in skills en capaciteit slim te plannen, bouw je stevige fundamenten voor een duurzame, wendbare, betrokken en toekomstgerichte werkorganisatie.
Onze krachtige tools leveren je uitgebreide, datagefundeerde inzichten voor elk aspect van je personeelsbeleid. Tegelijk kan je hr-team terugvallen op een gedetailleerd en gebruiksvriendelijk overzicht van het potentieel en de groeikansen van je medewerkers op basis van hun skills en ambities.

Dit mag je verwachten

  • Gebruikvriendelijke tools op maat van je behoeften. Focussen op procesmatig talentmanagement of je medewerkers aan zet? Aan jou de keuze.
  • Een vlotte implementatie, inclusief naadloze integratie met je payrollsystemen en -processen, en andere bestaande applicaties.

Test

test

Dit win jij erbij

  • Een duidelijk overzicht van de aanwezige competenties in je organisatie en inzicht in wat je medewerkers drijft, motiveert en inspireert.
  • Op basis van die inzichten kun je je medewerkers relevante opleidingen en ontwikkeltrajecten op maat aanbieden.
  • Leren, zich bijscholen en ontwikkelen wordt een tweede natuur voor je medewerkers.
  • Een beter zicht op welke profielen je moet aantrekken, qua competenties en culturele fit.
  • Je spot toekomstige leiders en kunt hen tijdig klaarstomen voor een nieuw uitdagende rol met impact.

Ontdek onze tools voor een toekomstgericht talentmanagment

eBlox HR

eBlox HR, onze modulaire en webgebaseerde hr-softwareoplossing, automatiseert je administratieve en hr-processen. Zo kun je je volledig concentreren op de uitvoering en follow-up van je strategische hr-beleid.

Meer weten

SAP SuccessFactors

De meest volledige, cloudgebaseerde talent management suite op de markt. Kies voor de digitale transformatie van je human resources. Adessa (een SD Worx bedrijf) staat in voor een persoonlijk begeleidings- en implementatietraject.

Meer weten