SAP

SAP optimaliseert je payroll

Je medewerkers tijdig en correct uitbetalen, het hoort een evidentie te zijn. Toch krijgen veel bedrijven nog af te rekenen met fouten. Met onze SAP-oplossingen verminder je de foutenmarge aanzienlijk dankzij de naadloze integratie met je andere systemen en de geautomatiseerde processen. Bovendien kunnen we je zorgen wegnemen in alle stappen van de loonverwerking; van pre- tot post-payroll.

Vraag demo aan

Voordelen voor jouw organisatie

  • Efficiënte, volledig geautomatiseerde payroll.
  • Je payroll is geïntegreerd met je andere bedrijfssystemen.
  • Jij kiest in welke mate je een beroep doet op onze outsourcingsdiensten.
  • Je geniet van onze uitgebreide SAP-ervaring en expertise.

Wat we je bieden

  • Volledige ondersteuning (van implementatie tot onderhoud) van je SAP-systeem.
  • Specifieke tools en templates om je processen te versnellen.
  • Audits, implementatie en opleidingen om je op weg te helpen.
  • Hulp van een vaste contactpersoon met functionele en technische SAP-expertise.
  • Een reeks add-ons die naadloos aansluiten op je SAP-systeem, bijvoorbeeld voor de berekening van vakantierechten en de opmaak van het personeelsbudget.
SAP

Een flexibel gamma aan oplossingen

SD Worx biedt met SAP Certified Interface, SAP eBlox Interface, SuccessFactors en SAP Managed Payroll Services een flexibel gamma aan oplossingen. Wil je lokaal werken of toch liever in de cloud? Een tool op maat of gestandaardiseerd op basis van internationale best practices? Bij ons vind je voor elke situatie de gepaste oplossing. We zorgen altijd voor een persoonlijk begeleidings- en implementatietraject.

Daarnaast kun je je payroll geheel of gedeeltelijk aan SD Worx overlaten. Jij bepaalt welke taken en verantwoordelijkheden je onze experts toevertrouwt. Het resultaat: minder risico’s, minder kosten.


SAP Managed Payroll Services

Je werkt met je eigen SAP-loonmotor. SD Worx staat in voor het applicatiebeheer, de juridische support en de volledige payrollondersteuning.

Vraag een demo

SAP SuccessFactors

Een volledig cloudgebaseerde HCM-oplossing. SD Worx staat in voor de integratie met je loonmotor in SAP of eBlox en voor de volledige payrollondersteuning.

Vraag een demo

SAP Certified Interface

Met SAP Interface beschik je over een gecertifieerde oplossing die je SAP-systeem naadloos verbindt met de loonmotor van SD Worx.

Vraag een demo

SAP eBlox Interface

Met SAP eBlox Interface heb je een gestandaardiseerde oplossing in huis die je SAP-systeem linkt met onze eBlox-toepassing.

Vraag een demo

Wil je hier graag meer over weten of bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Stel vrijblijvend je vraag en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je vraag

Partners