Expert dienstverlening voor elk bestuursniveau

Publieke sector

Expert dienstverlening voor elk bestuursniveau

Van integratie over de snelle evolutie van het regelgevend kader tot de flexibilisering van werk: binnen de overheden, overheidsbedrijven en lokale besturen beweegt er heel wat op hr-vlak. Met onze krachtige softwaretoepassingen, een brede waaier aan praktijkgerichte opleidingen en een persoonlijke dienstverlening op maat van de publieke sector bieden we je een pragmatisch antwoord op al je hr-vraagstukken. Want overheden bijstaan met raad en daad, dat is onze ambitie.

Vraag advies

Doorgewinterd expert die jouw taal spreekt

Met SD Worx haal je een hr-dienstverlener in huis met jarenlange ervaring in de publieke sector. Naast personeelsadministratie en loonberekening kun je bij ons terecht voor advies en consultancy bij de organisatie van je hr-processen, sociaaljuridische ondersteuning en een uitgebreid opleidingsaanbod. Met de ruggensteun van ons juridisch kenniscentrum – waar overheidsexperten en specialisten uit het bedrijfsleven samenwerken – spreken we niet alleen met kennis van zaken, maar doen we dat bovendien in jouw taal.

Wat wij je bieden:

  • Een vlotte personeelsadministratie en vlekkeloze loonberekening.
  • Advies en pragmatische ondersteuning bij de organisatie van je hr-processen.
  • In huis ontwikkelde softwaretoepassingen op maat van de verschillende overheidsdiensten.
  • Juridische ondersteuning door sectorexperts van ons kenniscentrum.
  • Een uitgebreide waaier aan opleidingen om je expertise actueel te houden.

Onze oplossingen

Simulatietools voor de publieke sector

Bruto-netto calculator publieke sector

Bekijk snel welke impact een aanpassing van bruto- op nettoloon heeft, en omgekeerd. Deze tool houdt rekening met alle factoren en is speciaal ontworpen voor de publieke sector.

Meer info