eBlox Payroll

eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Loonadministratie is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Dankzij het krachtige eBlox-softwarepakket laat je je loon- en personeelsadministratie vlotter verlopen. Maar er komt meer kijken bij personeelsbeheer dan alleen loonberekening. Afhankelijk van je concrete behoeften breid je eBlox vlot uit, om je hele hr-beleid zo efficiënt mogelijk te maken en te digitaliseren.

Vraag demo aan

Voordelen voor jouw organisatie

 • Afgestemd op je noden & voorkeuren: de eBlox-suite bevat uitgebreide en configureerbare oplossingen voor je payroll, personeelsadministratie en hr-beleid.
 • Goed zicht op je organisatie: met de uitgebreide rapporteringsmogelijkheden krijg je toegang tot relevante stuurinformatie.
 • Transparantie: je verbetert je dienstverlening aan alle medewerkers. Iedereen heeft toegang tot de informatie die voor hem van belang is.
 • Betrokken medewerkers: Dankzij de self service-toepassingen betrek je medewerkers bij hr-processen.
 • Tijdswinst: Je kunt focussen op strategische hr-kerntaken
 • Meer meerwaarde voor hr: In een paar klikken genereer je rapporten die de positieve impact van hr op de organisatie aantonen.

Wat we je bieden

 • Uitgebreide employee self service dankzij modules voor afwezigheden, onkosten, overuren, opleidingsaanvragen, performancemanagement enzovoort.
 • Een gebruiksvriendelijke tool: jij bepaalt mee hoe eBlox eruitziet en werkt.
 • Modulaire opbouw: je kiest zelf die modules die voor jouw onderneming nuttig zijn.
 • Implementatie en een opleiding om je op weg te helpen.
 • Integratie met bestaande software zoals de boekhoudsystemen en je ERP-omgeving.

Hoe werkt eBlox-suite?

Je herkent het ongetwijfeld: vaak is er tijd tekort voor je strategische personeelsbeleid. Met de eBlox-suite verloopt de loonberekening en -administratie gegarandeerd stukken sneller.

Maar er is meer. Je vindt vlot rapporten die je op elk moment een helder zicht geven op je personeelssituatie en de ROI van de hr-dienst. Dankzij de integratie met software die je al gebruikt, zoals tijdsregistratie - en boekhoudsystemen, vermijd je veel repetitief werk en de kans op menselijke fouten. Met de self service-toepassingen geef je je medewerkers de tools om makkelijk zelf een deel van hun hr-administratie of zelfs hun talentmanagementprocessen te regelen.

vraag demo aan

eblox

Modules in eBlox-suite: de meest uitgebreide standaardoplossing op de markt voor geïntegreerde payroll en hr-processen

Case

"Handige digitale toolbox om gefaseerd het hr-beleid te optimaliseren"

Excelfabrieken. Zo vat HR Manager Lies Hooghe de opvolging van het opleidingsproces tot 2017 bij het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart samen. De iets langere versie vermeldt ook nog veel documenten, mailverkeer en manuele registraties. Vandaag automatiseert eBlox HR gradueel het hele traject. En dit is nog maar het begin: “Met deze tool kunnen we stapsgewijs ons hele hr-beleid digitaliseren.”

Hoe zet het Leuvense Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart de software van eBlox HR in? HR Manager Lies Hooghe vertelt. 

Lees meer
De persoonlijke aanpak van SD Worx is voor ons bijzonder handig. We zitten duidelijk op dezelfde golflengte. Meer zelfs: we kunnen meebeslissen over de toekomstige features van eBlox HR.
eBlox HR digitalisering HR-beleid
Lies Hooghe HR manager Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart