map

Internationale payroll door SD Worx

Payroll bezorgt internationale organisaties specifieke uitdagingen: verschillende payrollproviders, processen en systemen in elk land vereisen aanzienlijke inspanningen om nauwkeurig te rapporteren over de actuele payrollgegevens wereldwijd. Het is ook erg moeilijk om op de hoogte te blijven van de lokale wetgeving en compliancy in elk land.

Ik wil een demo

Europa's toonaangevende leverancier van wereldwijde payrolldiensten

Vertrouw op SD Worx voor je Europese en wereldwijde payrollprocessen. Om internationale organisaties te ondersteunen bij hun payrollactiviteiten bieden wij een geïntegreerde loonberekening in elk land, naadloze integratie met je Core HR en je software voor tijdsregistratie, geconsolideerde rapportering over alle landen en flexibele serviceniveaus – in één governancemodel.

Payroll in 150+ landen

spark

Voordelen voor jouw organisatie

sparksLaat de complexiteit van internationale loonberekening aan ons over

icon

Verhoog efficiëntie

Dankzij één contract, een centraal aanspreekpunt, geharmoniseerde processen en flexibele serviceniveaus over de hele wereld

icon

Onderbouw beslissingen met data

Dankzij nauwkeurige rapportering over internationale personeelsbezetting, financiën en kostenplaatsen

icon

Garandeer wereldwijde wettelijke compliance

Met de ondersteuning van ons kennisnetwerk dat consulting, training en adviesdiensten verleent, geleverd door lokale experten

icon

Verhoog de betrokkenheid van werknemers

Door ervoor te zorgen dat iedereen correct en op tijd wordt betaald en door te voldoen aan de digitale verwachtingen van je medewerkers

Deze bedrijven vertrouwen ons

                                

Professionele ondersteuning door lokale experten

Dankzij onze gecertificeerde payrollexperts in 150 landen verspreid over 5 regio's heen wordt jouw team altijd geholpen met lokale expertise. Je kiest voor één centraal aanspreekpunt voor al je landen in ons ‘coordination center’ of voor een samenwerking met een lokale payroll expert per land of zelfs een combinatie die specifiek is voor jouw situatie. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over compliance.

map

spark

Neem datagedreven beslissingen op basis van geconsolideerde rapporten

Rapporteer sneller over hr-gegevens en payrollkosten zonder handmatig werk uit te voeren. Neem strategische beslissingen op basis van realtime gegevens. De payroll- en hr-rapporteringsapplicatie van SD Worx biedt geconsolideerde rapporterings- en analysemogelijkheden, steeds met lokale insteek.

tool

Integreer met je huidige tools

Gebruik de internationale Core HR van SD Worx of zet je huidige tools maximaal in dankzij de gecertificeerde integraties van SD Worx met toonaangevende HCM-platformen, waaronder SAP, SuccessFactors en Workday. SD Connect biedt één externe verbinding tussen het wereldwijde HRIS-systeem van een internationale organisatie en de lokale loonmotoren van SD Worx.

Waarom SD Worx?

tools 

Met onze drieledige aanpak combineren we governance, diensten en tools in één geïntegreerde aanpak. Op die manier beschik je over een oplossing die is aangepast aan jouw organisatorische behoeften, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over meerdere contracten, verschillende integraties of callcenters uit landen waar je nog nooit van hebt gehoord tijdens de verkoopgesprekken.

datapoint

Ik wil een demo  Download een RFP-template

Erkend door

logo             logo             logo

SD Worx werd als ‘representatieve vendor’ vermeld in de Gartner's Market Guide voor Multicountry Payroll Solutions van juli 2020. Wij zijn een van de 21 bedrijven wereldwijd die deze eer mogen ontvangen.