1. Home
 2. Sectoren
Bouwsector

SD Worx voor bouw: stevige fundering voor je personeelszaken

Van werfleiders over metselaars tot bekisters: aan knelpuntprofielen geen gebrek in de bouwsector. Met je personeelszaken op orde maak je dan ook écht het verschil in deze krappe arbeidsmarkt. Of je nu pas bent gestart met personeel of een doorgewinterde bouwondernemer bent: dankzij onze jarenlange ervaring bij 6.000 klanten in de sector zijn we jouw solide partner.

Bouwsector
Industrie

SD Worx sociaal secretariaat: feilloze loonverwerking

Elke maand verzorgen we voor onze bouwklanten bijna 40.000 loonberekeningen. Onze vaste payrollconsulenten staan klaar om je personeelsadministratie te verzorgen en vragen te beantwoorden: altijd dichtbij vanuit een regionaal kantoor in je buurt. Met meer algemene vragen kun je dan weer terecht bij je kantoordirecteur. Die wordt op zijn beurt geruggensteund door ons centrale expertenteam. Zij volgen de wetgeving in de bouwsector op de voet, zodat jij steeds actueel advies krijgt.

  Telt je onderneming minder dan 10 medewerkers?

  De dienstverlening in ons Ondernemer Pack is helemaal op maat van kleine ondernemingen. Besteed je liever ook het beheer van je verzekeringen, gegevensinvoer voor de loonberekening tot en met het beantwoorden van personeelsvragen uit aan ons? Dan is de formule van het Full Ondernemer Pack meer iets voor jou. Interesse?

   Contacteer ons
   BE_illustratie_womanmanshakinghands

   Kmo-consultancy: juridisch, fiscaal of hr-advies op maat

   Een optimale tijdsregistratie en overurenregeling uitdokteren, je woon-werkverkeer slim aanpakken, buitenlandse werknemers correct tewerkstellen, een wervend personeels- en verloningsbeleid op poten zetten … Het zijn stuk voor stuk kolfjes naar de hand van onze kmo-consultants. 

   Wist je trouwens dat we geregeld opleidingen en bijblijfsessies organiseren toegespitst op de bouw? Hou dus zeker onze kalender in de gaten. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en lees nu al de vorige versies

    Zelfstandige

    Onze softwaretoepassingen voor de bouwsector

    • Geodynamics is de marktleider in mobiele tijdregistratie. Hun registratiesoftware en track-and-trace-oplossingen staan garant voor een efficiënt beheer van werktijden, materialen en voertuigen op de werf. Samen met deze partner ontwikkelden we ook een exclusieve mobiliteitsoplossing die beantwoordt aan de specifieke mobiliteitsissues binnen de sector. 
    • Met de oplossingen van Protime, marktleider in tijdregistratie, leg je dan weer de basis voor een correcte en efficiënte administratie van lonen, overuren, toeslagen en andere variabelen. Tegelijkertijd bezorgt de toepassing je inzicht in bezetting, capaciteit en beschikbaarheid van personeel.
     Onze toepassingen aan het werk zien?

     Wil je ons beter leren kennen?  

     Heb je een concrete vraag of overweeg je een samenwerking? Geef ons een seintje en een collega uit je regio neemt zo snel mogelijk contact met je op.

      Geef een seintje