1. Home
  2. Eventkalender
specifieke visual

Hoe beëindig je een contract? - 21 april

Bij een ontslag moet je rekening houden met een aantal formele en inhoudelijke vereisten. Zo moet je zowel de aanvangsdatum als duur van de opzegtermijn in de opzeggingsbrief vermelden, en moet je een ontslag ook altijd correct motiveren. Zie je iets over het hoofd, dan kan het ontslag overgaan in een verbreking, met alle gevolgen van dien. 

Onze kmo-experts leggen uit waarop je moet letten en onthullen enkele veelvoorkomende fouten. Zo vermijd je onaangename verrassingen.
 

specifieke visual

Datum:

Tijd:

Soms is een ontslag onvermijdelijk. Bij een ontslag moet je rekening houden met een aantal formele en inhoudelijke vereisten. Zo moet je zowel de aanvangsdatum als duur van de opzegtermijn in de opzeggingsbrief vermelden, en moet je een ontslag ook altijd correct motiveren. Zie je iets over het hoofd, dan kan het ontslag overgaan in een verbreking, met alle gevolgen van dien. 

Praktisch

  • Online sessie van 1,5u op donderdag 21 april om 14.00 uur
  • Prijs: 105 euro (excl. btw) per deelnemer
  • Na afloop ontvang je de opname

Past deze datum niet? We organiseren deze sessie ook nog later dit jaar, meer bepaald op maandag 13 juni om 14.00 uur, en op dinsdag 11 oktober om 10.00 uur.