1. Home
 2. Boekhouders & accountants
 3. Accountants Market
bothive

Bothive

bothive
Business owner

Meer info over Bothive

Het communicatieplatform voor accountants bestaande uit 2 tools met 1 doel: Krijg minder mails & meer gedaan.

Enerzijds automatiseren we de meest tijdrovende recurrente en niet-recurrente processen van accountants met ‘Flows’. Door het opvragen van gegevens en documenten + de opvolging daarvan (persoonlijk) te automatiseren, worden er een groot aantal mails per jaar bespaard.

De mails die overblijven, zijn de mails die niet geautomatiseerd kunnen worden. Hiervoor is de ‘Team Inbox’ voorzien. Dit is een inbox waar de meestgebruikte kanalen aan kunnen gekoppeld worden als Outlook, Gmail, WhatsApp, Messenger,... Daarnaast bevat deze inbox verschillende tools die het toewijzen, afwerken en intern communiceren rond mails efficiënter maakt. Deze inbox is specifiek voor (en met) accountants gebouwd.

  Business owner

  Koppeling tussen SD Worx en Bothive

  Vandaag is er nog geen echte koppeling tussen SDWorx en Bothive. Echter zit er hier zeer veel potentieel in. Naast de automatisering van de onboarding bij nieuwe klanten, zijn we ook automatiseringen aan het bouwen voor de onboarding van nieuwe medewerkers. De verzameling, en doorstroom van deze gegevens naar jullie kan heel wat efficiëntie en tijdsbesparing opleveren.

   Contact informatie

   Heb je meer informatie nodig? Op de website van Bothive vind je verdere uitleg.

    Meer info