HR Software

HR software kan substantieel uw rendement en uw kwaliteit verbeteren. Omdat u ze doorgaans voor een langere periode gebruikt, wilt u de juiste keuze maken. SD Worx heeft een breed gamma aan hr software in huis, afgestemd op uw organisatie.

 

 

Onze oplossingen

 • eBlox HR

  thumb

  eBlox HR, onze modulaire en webgebaseerde HR software oplossing, automatiseert uw administratieve en HR processen. Zo kunt u zich volledig concentreren op de uitvoering en follow-up van uw strategisch HR beleid.

Onze klanten aan het woord

 • E-recruitment als wapen in de strijd om de sollicitant

  thumb

  Een vacature plaatsen in de krant, papieren sollicitatiebrieven doorploegen en kandidaten uitnodigen voor een gesprek: zo werkt rekruteren niet meer anno 2015. Of een rekruteringsproces succesvol is, hangt vaak af van de beleving die werkgevers creëren. De Belgische vestiging van logistieke dienstverlener DB Schenker introduceerde e-recruitmentsoftware van PeopleXS om efficiënter én ‘kandidaatvriendelijker’ te werken.

 • Systemat trekt automatisering verder door met eBlox HR

  thumb

  De human ressources-afdeling van IT-dienstverlener Systemat werkt al sinds 2004 met het softwarepakket eBlox HR. Naast de afwezigheden en lonen beheren, wou Systemat via dit systeem nu ook het volledige ontwikkelingsproces van zijn medewerkers aansturen. SD Worx ontwierp daarop een bijkomende module, voor een centraal competentiebeheer in België en Luxemburg.

 • A.S.Adventure

  thumb

  Om de hr-afdeling meer ruimte te geven voor taken met toegevoegde waarde zocht A.S.Adventure een hr-softwarepakket voor administratieve ondersteuning. eBlox HR biedt de outdoor winkelketen op maat geknipte mogelijkheden.