Ella tot rechtbank

Sociaaljuridische wetgeving

Zijn je arbeidsreglement, contracten en statuten juridisch in orde? Doorstaat je loon- en tewerkstellingsbeleid de test van de sociale inspectie? Bij ons kun je het aftoetsen. Je kunt een beroep doen op SD Worx voor de meest actuele juridische informatie, praktisch advies en hands-on opleidingen. Afhankelijk van de situatie staan onze payrollconsulenten en consultants je telefonisch te woord of leggen we een persoonlijk gesprek vast.

Helemaal mee met de sociaaljuridische actualiteit

Geregeld komt de regering met nieuwe regels die een invloed hebben op je loon- en tewerkstellingsbeleid. Dankzij Ella, onze digitale hr-assistente, was het nog nooit zo makkelijk om op de hoogte te blijven. Even controleren hoe een bepaalde wet precies in elkaar zit voor jouw sector? Via Ella vindt je gegarandeerd het antwoord. Vergeet jargon, alle informatie is duidelijk en bevattelijk uitgelegd.

Persoonlijk advies op elk moment

In het geval van een sociaal of fiscaal conflict kun je rekenen op SD Worx. We koppelen op die manier de expertise van onze legal consultants en onze inzichten in je payroll- en hr-uitdagingen.

Onze begeleiding reikt tot in de rechtbank. Hiervoor werken we samen met een aantal gespecialiseerde advocatenkantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Onze oplossingen

Ella: alle sociaaljuridische informatie op één plek in mensentaal

Meer Info

Sociale verkiezingen: van voorbereiding tot resultaat

Meer Info

Tax & Legal: advies op sociaal en fiscaal vlak, ook internationaal

Meer Info

Ook voor jouw sector