internationale tewerkstelling

Internationaal tewerkstellen

De wereld wordt steeds kleiner en internationale activiteiten zijn vaak een opportuniteit voor heel wat bedrijven. Een buitenlands avontuur brengt wel enkele uitdagingen met zich mee op vlak van tewerkstelling: een detachering, tewerkstelling van een buitenlander in België, de opening van een vertegenwoordiging in een exportmarkt…
internationale tewerkstelling

Efficiƫnt en juridisch waterdicht

Hoe zit het met payroll en fiscale bijdragen als een van je medewerkers naar het buitenland trekt? Of omgekeerd: wanneer je een buitenlander aan boord haalt om een functie te vervullen in eigen land?

Wat het concrete scenario ook is, onze consultants weten raad. Op SD Worx kun je rekenen om je internationale tewerkstelling efficiënt en juridisch waterdicht te organiseren. Van advies rond wetgeving over de regeling van arbeidskaarten tot de effectieve opstart van een buitenlandse payroll: onze experts staan je met raad en daad bij en nemen je heel wat administratieve rompslomp uit handen.

Onze oplossingen

Tax & Payroll Integrated (TPI): vereenvoudig de payroll van expats

Meer Info

Opleidingen over internationale tewerkstelling

Opleiding internationale tewerkstelling

Internationale tewerkstelling in al zijn dimensies | 2 dagen

Kijkt uw bedrijf verder dan de landsgrenzen? Dan bent u niet de enige. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met internationale tewerkstelling. Een medewerker van uw bedrijf wordt uitgezonden voor een project naar een ander land. Of een niet-Belg neemt een knelpuntfunctie op in uw bedrijf. Het zou ook kunnen dat uw bedrijf steeds meer vestigingen opent ... ook in het buitenland.

Lees meer

Salary Split | 1 dag

Deze praktijkdag brengt u op de hoogte van de mogelijkheden, de voor- en nadelen die salary split biedt. We overdonderen u niet met theorie, maar wijzen wel op spelregels die essentieel zijn voor een correcte toepassing van de split payroll.

Lees meer
Meer opleidingen